Не давав спокою: Камінська розповіла про переслідувача, який вломився до неї в квартиру – мріяв бути з нею

Знаменита українська співачка Слава Камінська кілька років тому пережила справжнє потрясіння, переслідування від прихильника, який наважився вломитися до неї у квартиру та заявити, що є батьком її сина.

Нещодавно музична виконавиця Слава Камінська отримала чимало хейту від української публіки за захист російської мови та навіть заявила, що додому на українську землю вона більше ні ногою. Однак згодом скандал та невдоволення вщухли, а сама знаменитість ділиться новинами зі свого життя за кордоном.

Слава Камінська
Слава Камінська розповіла про переслідувача, який вломився до неї в квартиру

Нещодавно СТБ у проєкті “Неймовірна правда про зірок” згадав моторошну історію, яка сталася зі Славою Камінською кілька років тому. Настирний прихильник не давав спокою знаменитості, докучав повідомленнями в соціальних мережах, їздив на її концерти, очікував жінку під під’їздом будинку та навіть наважився вломитися до квартири.

Ба більше, чоловік мав сміливість заявити, що він є батьком сина співачки Лео, а ще нібито він перебував із зіркою у стосунках 9 років. Українська співачка була в страху не тільки за своє життя, а й за життя своїх дітей, тому неодноразово зверталася до поліції, однак все марно.

Вгамувати переслідувача та новоз’явленого “коханого” Славі вдалося, коли розповсюдила відео з його обличчям в медійний простір, тому публічний розголос допоміг жінці відв’язатися від настирливості фаната та його намірів.

Нагадаємо, що українська співачка Слава Камінська вирішила оригінально сповістити про свою третю вагітність. У своєму блозі соціальної мережі Instagram артистка оприлюднила фото у відкритому образі, де виднівся вже помітний округлий живіт.

Героїня нашого матеріалу пожартувала, що об’їлася черешнями та подякувала за це новому коханому. Підписники почали масово вітати зірку, але не обійшлося без жартів, мовляв, чи дізналася пара стать черешні, яка живе у неї в животі.

Схожі статті