Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про розставання з ведучим: “Дається дуже складно”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше прокоментувала свою тривалу розлуку з чоловіком та розповіла про свої почуття.

Вперше за повномасштабну війну Григорій Решетнік вивіз свою дружину Христину та трьох дітей за кордон. Чоловік повідомив, що приймав прийняв таке рішення у зв’язку з отриманою роботою: в Італії він мав провести весілля і вирішив поєднати корисне з приємним, адже йому так чи інакше довелося б їхати у подорож.

Звісно, не обійшлося без критики в мережі, після того як користувачі побачили, що Григорій та Христина публікують щасливі кадри з-за кордону. Останні отримали доволі солідну порцію хейту. Втім, Григорій настояв на своєму. Мовляв, його сім’я звикла відпочивати і заслужила трохи розслабитися за півтора року.

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про розставання з ведучим

Христина Решетнік більше не ховає округлий живіт та ощасливила сімʼю – Григорій чекає доньку
Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про розставання з ведучим

Втім, Григорій до України повернувся, а його сім’я — ні. Обидва одразу ж дали зрозуміти, що дані зміни не несуть жодного негативного змісту. Просто Христина насолоджується сонячною Італією разом з дітьми, поки Решетнік працює та заробляє. У зв’язку з тривалою розлукою та розставанням з чоловіком блогерка навіть зробила публікацію про це.

Христина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій з чоловіком, у дописі до якої написала, що неймовірно складно переносить дні, коли Григорія немає поруч.

“Для мене і для дітей розлука з коханим, і татком дається дуже складно. Ми звикли постійно бути разом 24/7. І для нас це не проблема, ба навпаки, нам цікаво разом, нам весело разом, і коли не разом – наче немає якоїсь частини тіла – такі відчуття. Рахую дні до того моменту, коли зможу знову тебе обійняти”

Примітно, що Григорій також не забуває виразити свої найтепліші почуття до коханої дружини та регулярно нагадує їй про свою любов на особистій сторінці.

Тим часом діти неабияк насолоджуються Європою, багато грають та виснажують зіркову маму, яка перевозить їх з локації на локацію.

Нагадуємо, що у Григорія та хрестини троє спільних синів. У хлопчиків невелика різниця у віці. Станом на 24 лютого телеведучий міг евакуюватися разом з родиною, але не зробив цього.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?