“Можу крикнути”: Юрій Горбунов розповів, як дістається його пасинку Іллі, якого Осадча народила від депутата

Як відомо, для обидвох Юрія Горбунова та Каті Осадчої їхній шлюб став другим за рахунком. І як це часто буває, ця історія вже будувалася з дитиною від попереднього союзу.

Катя Осадча завжди вела доволі закритий образ життя, і це попри те, що сама журналістка активно обговорювала найрізноманітніші плітки про своїх колег по цеху, а також була не проти поставити їм декілька провокаційних запитань перед багатомільйонною публікою.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Юрій Горбунов розповів, як скандал зачепив його пасинка. Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

Саме тому більшість глядачів навіть не здогадувалася, що насправді в Катерини підростає син від шлюбу з депутатом. Ба більше, Ілля не бажав ставати об’єктом обговорювань і мати поважала його приватність.

Юрій Горбунов розповів, як скандал зачепив його пасинка

Родина Юрія Горбунова
Юрій Горбунов розповів, як скандал зачепив його пасинка

Лише після 18 років Ілля погодився фотографуватися для блогу матері. Зараз хлопець навчається в Сполучених Штатах Америки і приїжджає додому лише на канікулах. Своїм домом він вважає будинок матері, де зараз також живуть його молодші братики та вітчим Юрій Горбунов.

Нещодавно телеведучий дав ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому вперше розповів про те, як хлопцю дісталося після початку повномасштабної війни.

Окрім хейту, який звалився на дітей родини після скандалу навколо фільму Горбунова “Інгулець”, на адресу старшого посипалися звинувачення через його перебування за кордоном, а також за незацікавленість у тому, щоб рушити на передову.

Я несу відповідальність за те, що я роблю. А наша сімейна історія… Ми її і так особливо не викладали, ще до війни… А під час війни тим паче. Це дуже неприємно! Це історія нашого пошуку всередині країни ворога. Хтось тригерить, комусь це потрібно, хтось цим займається… Хтось це роздмухує, і втомлені люди це підтримують. Хоча наступного дня люди вибачаються, тому що емоція пропадає. Залишається реальність. Взагалі емоція, це така собі історія, знаєте? Недаремно, що є там стан ефекту, ще щось. Взагалі коли ми емоційні, ми можемо там щось покричати, посваритись. В мене такий характер, що я можу крикнути! Але я точно перший піду на примирення і розумію, що найгірше, що може бути — це мовчати”, –зізнався зірка.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.