“Тягнеться давно”: Горбунов висловився про стосунки з кумом Потапом – той, з ким переживає публічний хейт

Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов висловився, що думає про свого кума Олексія Потапенка та як реагує на його підтримку після скандалу навколо знімання фільму "СМТ Інгулець".

Нещодавно вся Мережа охопила новину про скандал, що розгорівся навколо шоумена Юрія Горбунова та його заяви про знімання нового комедійного серіалу “СМТ Інгулець”. Команда телеведучого отримала на реалізацію проєкту 33 млн гривень за виграш в конкурсі.

Спочатку Горбунов переконував публіку, що знімати гумористичні фільми під час війни важливо, адже на це є попит, тому за державні кошти він збирався зробити такий продукт, який зміг би витіснити російські серіали з українського ринку.

Потім він запевнив, що відмовляється від державного фінансування серіалу “СМТ Інгулець”, адже його команда не отримала ще жодної гривні, а проєкт він буде реалізовувати власними силами.

Цікаво, що кум Олексій Потапенко майже під кожним дописом Горбунова підтримував друга, адже сам знає, що таке стикнутися з великим хейтом та невдоволенням від публіки.

Юрій Горбунов прокоментував втечу Потапа з України
Горбунов висловився про стосунки з кумом Потапом

Так, відомий український телеведучий Юрій Горбунов журналістці Аліні Доротюк відверто зізнався, які у них відносини з Олексієм Потапенком, який є хрещеним його сина Івана. Інтерв’юерка підкреслила, що публіка помітила, що під двома зверненнями Горбунова про знімання фільму “СМТ Інгулець” Потап скрізь написав: “Підтримую”. Ось, що на це відповів шоумен:

“Я йому дякую. Він мій кум, він мій друг. Звичайно, у нас можуть бути різні погляди на все, що завгодно, на події, на війну, на довоєнні історії, але ми друзі, ми сусіди. Він став нашим кумом, хресним Івана і я дуже цьому радий”.

Додав, що в нашій країні куми – це рівень родичів, особливо, коли це тягнеться давно, як на весіллях, тому у них стосунки дуже близькі. Щасливий, що саме Олексій Потапенко та Настя Каменських мали честь стати саме такими дорогими йому та його родині людьми.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.