Камалія Захур показала перше фото після відвідування інституту раку: “Народилася в сорочці»

Після серії щирих зізнань зірок про страшний діагноз українська співачка Камалія не на жарт перелякала прихильників суперечливими повідомленнями.

Спочатку прихильники переживали за неї, і не тільки, а й за чоловіка, якому уже 65 років, і за чудових діток, з приводу перенесеної хвороби COVID-19. Подорожували разом з нею кабінетами німецької клініки, де вона проходила обстеження.

А нещодавно ще й такий неоднозначний пост під  повідомленням про відвідування Національного інституту раку: «Дякую, що все вчасно! Життя прекрасне!»

Але життя і направду  прекрасне і хто його вміє пити сповна – так це улюблениця багатьох, головна блондинка української естради Камалія.

Бо вже зовсім скоро, хизується вона, прем’єра її «смачного» синглу «Кава».

На рекламній світлині співачка в білому жакеті із запахом і глибоким декольте, який не зовсім прикриває нижню білизну в тон широкому поясу. У Камалії гарна висока зачіска, яка підкреслює її жіночність. Вигляд майже діловий, якби не ці недбало спадаючі додолу  пасма волосся, які завжди додають личку незабутнього фльору.

Не забарилися й коментарі:

«Божественно красива», «Ніколи так не чекала кліпу Камалії, як зараз». «Образ в стилі кави з пінкою – краса і смакота», «Енергійна, трудолюбива, талановита, Ви є мотиватором для багатьох», – пишуть прихильники.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.