Побили глека через роботу? Відома справжня причина конфлікту Горбунова та Єфросиніної – винна конкуренція

Про скандал знаменитих українських телеведучих та колишніх друзів Маші Єфросиніної та Юрія Горбунова доповідає весь Інтернет, утім, про справжню причину ворожнечі стало відомо лише зараз.

Так, знімання нового комедійного серіалу “СМТ Інгулець” під керівництвом продюсера та телеведучого Юрія Горбунова наробило галасу в Мережі. Річ у тім, що держава за перемогу у конкурсі компанії “Прототип Продакшн” виділила команді 33 млн гривень на реалізацію проєкту. Однак публіка обурилася, мовляв, краще ці кошти відправити на потреби ЗСУ.

Юрій Горбунов після шквалу критики та невдоволень пересічних громадян відмовився від держфінансування серіалу, зазначивши, що проєкт буде реалізовувати власними силами. Підписники Єфросиніної попросили прокоментувати ситуацію, що склалася навколо його друга Горбунова, втім, телеведуча запевнила, що цієї людини для неї більше не існує.

Відомий український блогер Богдан Беспалов в одному з випусків розповів справжню причину конфлікту двох колишніх друзів, які успішно почали свою роботу на Новому каналі. За інформацією його “кошенят”, які доповідають всю актуальну інформацію з шоу-бізнесу, а потім залишаються анонімними, вони розповіли, що вся причина ворожнечі зірок через конкуренцію на 1+1.

Відома справжня причина конфлікту Горбунова та Єфросиніної

Всі пам’ятають славнозвісний проєкт “Танці з зірками”, де Юрій Горбунов залишався його незмінним ведучим протягом всіх років. На балконі кожного випуску з’являлися нові гості, які допомагали вести кожен новий прямий ефір. Проте не завжди запрошені зірки балкона мали бездоганну українську мову та високий професіоналізм, однак Марія Єфросиніна блискуче справлялася зі своїми обов’язками у 2021 році.

Команда шоу бачила це, тому неодноразово запрошувала Машу Єфросиніну, аби та вела ефір знову і знову на балконі “Танців з зірками”. Дійшло до того, що вони готові були запропонувати їй постійне місце ведучої проєкту, до чого Горбунов аж ніяк не був готовий. Тому, заявився до керівництва 1+1 із заявою, аби ті обирали або він, або вона:

“Горбунову доносять цю історію, його неймовірно бомбить, і він у своєму звичному стилі, як справжня істеричка біжить до керівництва каналу із заявою: “Або я, або вона, або ми з Катею Осадчою залишалося і працюємо, або ми взагалі йдемо звідси”. Тиск був досить сильний, маніпулятивний і Горбунов отримав те, що він хотів”.

За словами Богдана, керівництво каналу після такої гучної заяви від шоумена Юрія Горбунова відмовляється від своєї пропозиції, щоб Єфросиніна стала ведучою наступного сезону танцювального шоу. Блогер додав, що після цих подій у знаменитостей і почала вирувати справжня ненависть до одне одного.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?