Тарас Тополя чесно розповів про стосунки з Alyosha, яка тепер живе в США: “Все попереднє зруйнувалося”

Тарас Тополя та Alyosha одружені вже багато років, вони разом виховують дітей і піклуються одне про одного. Але вже півтора роки вони живуть окремо. Звісно, це вимушена міра.

Тополя дуже щира, відкрита людина, що може розмовляти на будь-які теми та бути чесним в першу чергу з собою. Тому і їхні відносини з Оленою є відвертими і чистими. Видно, що Тарас дуже сильно любить свою родину, а з дружиною у них і досі палає вогонь.

Тарас Тополя нарешті зміг обійняти дружину
Тарас Тополя з дружиною

Звісно, жити окремо, коли у вас є дуже сильний зв’язок один між одним, то відстань відчувається дуже сильно. Тим паче коли ви звикли проводити час разом. І у Тараса з Оленою якраз є цей потужний зв’язок, тому свою розлуку вони відчувають неймовірно сильно. Але у родини не було змоги возз’єднатися. Але у Тараса була можливість приїхати до Америки й провести час з родиною та з дружиною окремо.

Днями Тарас дав інтерв’ю Славі Дьоміну, де чоловіки зачепили тему стосунків з дружиною Тополі зараз. Тобто, чи змінилися якось їхні сімейні стосунки на відстані.

“Це дуже важко, дивись, я не скажу, що це легко, стосунки на відстані – це важко. Важко не через те, що у нас змінилося ставлення один до одного, просто це важко” – розповів Тарас.

Тарас Тополя про стосунки на відстані з дружиною
Тарас Тополя про стосунки на відстані з дружиною

Також чоловік додав, що важко у психологічному плані через брак дотиків і фізичного контакту. Олена дуже романтична, їй потрібні обійми та відчуття рідної людини поруч. Звичайно й самому співаку нелегко, адже він по-справжньому кохає свою жінку, він сумує за нею і йому не вистачає її ніжності стосовно нього.

Також, Тополя зазначив, що вже 30-го серпня його родина повернеться до рідної домівки, адже дітям потрібно йти до школи й навчатися вони продовжать вже в Україні, адже їм тут набагато звичніше та комфортніше. А ще вдома є тато, який має брати живу участь у їхньому вихованні.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.