Григорій Решетнік повернувся до дружини після розставання та показав дітей: на ведучого ні краплі не схожі

Знаменитий ведучий Григорій Решетнік показався з родиною після тривалої розлуки та описав свої почуття. Щасливі за родину шанувальники, тим не менш, звернули свою увагу на інше.

Григорій Решетнік був одним із тих зірок, які 24 лютого дуже здивували своїх шанувальників. Вся справа в тому, що багатодітний шоумен вирішив не евакуйовуватися за кордон. Він вивіз свою дружину Христину та маленьких дітей до заходу України і навіть збирався повертатися в Київ, але прохання його синів залишитися все ж таки переважили.

Декілька місяців сім’я знаходилась в Івано-Франківську. Варто відмітити, що своїх батьків з Миколаївщини Григорій також забрав.

Григорій Решетнік повернувся до дружини після розставання

Наймолодший син Решетніків показав нові здібності
Григорій Решетнік повернувся до дружини після розставання

Влітку 2023-го телеведучий все одно нарвався на шквал критики. Вся справа в тому, що отримавши замовлення в Італії, він забрав свою сім’ю на відпочинок. Велика кількість користувачів не зрозуміла цього вчинку та почала активно хейтити сім’ю. Решетнік пояснив, що вирішив поєднати корисне з приємним, а тому його діти отримали прекрасну можливість насолодитися літом в італійському містечку.

Але разом з ними Решетнік не залишився і повернувся на батьківщину. Хоча варто відмітити, він мав на це повне право, як батько трьох неповнолітніх діток.
Христина залишилася зі спадкоємцями сама.

І лише нещодавно родина возз’єдналася, чому вірні фанати були неймовірно раді. Про це Григорій повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. До речі, Іван та Дмитро дуже підросли за цей час і користувачі мережі вже відмічають, наскільки вони схожі на матір. Поки що риси Григорія в них знайти неможливо. Маленький Сашко тим часом занадто маленький, щоб побачити, на кого він більше походить.

Григорій Решетнік повернувся до дружини після розставання. Скріншот коментарів під публікацією телеведучого

До речі, Григорій Решетнік погоджується з тезою, що його сини схожі саме на Христину, адже поставив лайк на коментарі з подібними зауваженнями.

Але хтозна, можливо хлопчики підростуть і ще здивують аудиторією своїми трансформаціями.

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".