Полякова, Кароль та Єфросиніна розповіли про складні стосунки зі свекрухами: чим не вгодили зіркові невістки?

Кажуть дві господині на одній кухні не уживуться. Чи змогли "зіркові невістки" задовольнити матерів своїх коханих чоловіків і що призвело до сварок між ними?

Тіна Кароль

Минуло вже 10 років з смерті коханого чоловіка Тіни Кароль – Євгенія Огіра. Ще за життя Євгена співачка не приховувала, що зі свекрухою бували сварки. Головним чином жінки не ладнали через побут. Раїса Петрівна Огір повчала невістку і вважала, що з неї погана господиня. Втім, через певний час вони змогли знайти спільну мову. Можливо жінок об’єднало спільне горе.

Зараз жінки не спілкуються, в лютому 2022 року Тіна залишила країну без родички, а в інтерв’ю свекруху не згадує. Відвідують могилу Євгена жінки окремо.

Полякова, Кароль, Єфросиніна розповіли про стосунки зі свекрухами
Полякова, Кароль, Єфросиніна розповіли про стосунки зі свекрухами

Оля Полякова

Співачка зізналася, має чудові стосунки зі свекрухою. Мама Вадима Буряковського дуже любить свою родину, і статус колишньої коханки Олі не засмучує її ніяк. Адже, для свого рідного синочка жінка ладна на усе.

В інтерв’ю Каті Осадчій, Оля розповіла, що свекруха відрізняється від мами Олі. Жінка більш спокійна та не повчає співачку. У той час, коли мати Олі може критикувати дії зірки й розповідати, як краще і що слід робити.

“Справжня єврейська мама. У неї всі свої хороші: найкраща невістка, найрозумніші, найгарніші діти, і все, що ми робимо – найкраще”, – розповіла виконавиця.

Полякова, Кароль, Єфросиніна розповіли про стосунки зі свекрухами
Полякова, Кароль, Єфросиніна розповіли про стосунки зі свекрухами

Маша Єфросиніна

Блогерка зізналась, що не спілкується з мамою чоловіка. Та причини розладу відносин між жінками Маша не назвала. Вона й сама не до кінця розуміє, чим не вгодила свекрусі. Телеведуча не спілкується с мамою Тимура Хромаєва вже 20 років та дуже переживає з його приводу.

“Це, на жаль, велика трагедія в нашій сім’ї, яка не дозволяє нам спілкуватися усі ці 20 років. Це проблема і мого чоловіка, і моїх дітей, і всіх наших близьких людей”, – поділилась Марія.

Полякова, Кароль, Єфросиніна розповіли про стосунки зі свекрухами
Полякова, Кароль, Єфросиніна розповіли про стосунки зі свекрухами

Схожі статті

Олена-Христина Лебідь та екс-міністр Розенко вразили зачісками: на них працює безкоштовний hair-стиліст

Епатажна зіркова парочка Олена-Христина Лебідь та її коханий чоловік колишній віце-прем'єр-міністр Павло Розенко продовжують радувати шанувальників смішними фотографіями.

“Дівчата, я сумував”: Олег Винник не стримав свій секрет і правда про повернення співака вийшла назовні

Чутки про повернення Олега Винника на українську естраду ходять вже давно. Однак, правда потихеньку виходить назовні, але яка ж вона? Ольга Цибульська розповіла.

“Буду завжди залежна від чоловіка”: 23-річна дружина Остапчука здивувала станом справ у шлюбі з ведучим

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська розповіла про шлюб з Володимиром Остапчуком та нюанси, які не помітні для шанувальників. Чому дівчина залежна від ведучого?

Все ж таки кохання: 44-річна Боржемська показалася в обіймах молодого красеня і обвела всіх навколо пальця

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова фітнес-тренер Марина Боржемська продовжує інтригувати фотографії з загадковим красенем. Хто він? Знаменитість дала відповідь.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.