З нинішньою дружиною щасливий, але й колишню не викреслив: Горбунов зізнався в почуттях не до Осадчої

Колись Людмила Горбунова була тією самою благовірною зразкового сім'янина Юрія Горбунова. Здавалося, що ця пара буде разом завжди, але правда була зовсім іншою.

До зустрічі з Катериною Осадчою Юрій Горбунов вів доволі закритий образ життя, майже не розповідав про свою сім’ю і неохоче давав інтерв’ю. За телеведучим закріпилася репутація зразкового сім’янина, який вірний своєму вибору та кохає ту єдину, яку колись вибрав для себе.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою
Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з колишньою дружиною Людмилою

Коли стало відомо про його роман з колегою аудиторія максимально заплуталася, адже не було відомо, чи зрадив він у шлюбі, або ж давно розійшовся з Людмилою і як вільний чоловік знайшов кохання.

Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з колишньою дружиною Людмилою

Юрій Горбунов вразив розмовами про роботу за кордоном
Юрій Горбунов розповів про своє спілкування з колишньою дружиною Людмилою

Протягом 6 років у шлюбі з колегою він не розповідав, яку роль у його житті грає колишня дружина. Про неї він майже не згадував публічно, хіба що коли розповідав про минулі роки. І лише нещодавно, після початку повномасштабної війни в Україні дав ексклюзивний коментар стосовно екс-благовірної.

Виявляється, зі свого життя він її не викреслив, регулярно з нею спілкужться і зізнається, що вона для нього – рідна та особлива людина, адже разом вони були немало і це залишає певний слід у житті.

Так, зараз Людмила Горбунова проживає в США у своєї дочки. З колишнім чоловіком вона регулярно говорить по телефону.

“По телефону періодично ми говоримо. Вона в Америці, у дітей. Вона ще до війни поїхала і зараз хоче повертатись. Це ж наше життя, ми не можемо викидати якісь речі, з якими ми були пов’язані роками. Не спілкуватися зі своїми колишніми…Я не знаю, що має статися, щоб викреслити із життя…”

Катя Осадча такої самої моделі поведінки дотримується з екс-чоловіком Олегом. Ба більше, Горбунов та Поліщук прекрасно ладнають і постійно перетинаються під час різноманітних заходів, тож у великій родині панує гармонія.

Про особисте життя пані Людмили Юрій тим не менш нічого не розповів. Тому невідомо, чи має вона нового партнера, з яким крокує по життю і чи чекає на неї хтось в Україні окрім колишнього благовірного.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.