Психолог Наталія Холоденко вразила заявою про чоловіка, з яким живе за кордоном: “Дьорнула його з сімʼї”

Знаменита українська психологиня Наталія Холоденко потрапила у скандал через чутки про роман з одруженим чоловіком. Зірка відреагувала на почуте.

Як відомо, Наталія Холоденко вже півтора року проживає за кордоном. Психолог евакуювалася разом з іншими українцями у перші місяці війни, і звідти підтримує зв’язок зі своїми співвітчизниками. Ба більше, вона не припинила заробляти, проводить різноманітні заходи, а також знімає контент, за яким слідкують її фанати.

Наталія Холоденко відреагувала на чутки про її роман з одруженим

Наталія Холоденко роздає роботу українкам на лазурному узбережжі Франції
Наталія Холоденко відреагувала на чутки про її роман з одруженим

Але не обходиться і без скандалів. Ще не так давно у психолога вимагали вибачень за те, що вона порівняла росіян з аутистами, як знову щось пішло не так.

Але у цей раз перейшов певні межі пан Дмитро Лузан. У подкасті він заявив, що Наталія Холоденко нібито проживає в Тоскані разом з чоловіком, якого увела з сім’ї. Мовляв, майбутній коханець зірки прийшов до неї, аби розібратися з проблемами в родині. Але психолог, побачивши, що чоловік нормальний, вирішила з ним закрутити роман і вийшла за нього заміж. Саме таку думку він озвучив у відео.

Наталія не змусила довго чекати на відповідь. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ролик, в якому ділиться реакцією на почуте. Зокрема, вона підкреслила, що на даний момент знаходиться в Німеччині, а стосовно звинувачень про порушення професійної етики просто посміялися та поглузувала. Мовляв, сама не знала, що в неї є чоловік.

“Де той чоловік, якого я украла? Може я його украла і загубила? Подивилася, що нормальний чувак, і дьорнула його сім’ї. Ну хоч нормальний чувак, хоч щось у мене нормальною! Точно, Тоскана. Я думаю що я думаю, що я живу в Німеччині, а люди навкруги говорять по-італійськи!”

У цьому ж подкасті дісталося і Гордону. Пізніше чоловік назвав Наталію і Дмитра парочкою, що також розлютило психолога.

У коментарях під публікацією зірка порівняла авторів відеоролика з російськими пропагандистами і заявила, що від них немає жодної користі у відповідь на зауваження користувачів про те, що чоловіки збирають гроші на для Збройних сил України.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.