«В моєму житті сталася нічна телефонна розмова»: Оля Цибульська розповіла історію написання першого хіта

Зірки по різному здобувають свою творчість. Хтось сам має хист до написання пісень, хтось замовляє їх у авторів. Оля Цибульцька поділилась своєю історією.

У своєму Instagram Оля Цибульська поділилася потаємним. В сторіс співачка виклала зізнання про написання першої пісні. “Лю” стала справжнім хітом та початком кар’єри виконавиці.

Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню
Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню

Ведуча розповіла, після перемоги у шоу “Фабрика зірок” до неї посипалися пропозиції. Але треки, що пропонували їй продюсери та автори жінці не подобались. А запис коштував великих грошей, яких у співачки не було. 5 тисяч доларів вартувала запис пісні без аранжування, без відео.

“Де взяти такі гроші, коли в кишені 100 доларів на місяць в кращому випадку, не відомо”, – написала співачка.

Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню
Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню

Виконавиця була у відчаї, переслухувала демо версії треків та ридала. Вона не розуміла, як зможе далі працювати. Дзвінок продюсера гурту ТІК просто врятував жінку. Саме Олег Збаращук підбадьорив Олю та порадив написати пісню самостійно.

“Була зима. На вулиці дуже темно. Я сиджу, слухаю ці демки і ридаю. Тому що, по-перше, вони мені не подобаються, по-друге, коштують шалених грошей, які я не розумію де взяти. І тут мені дзвонить Олег Збаращук. Ми з ним познайомились на одному з концертів. Вони тоді їхали з якогось столичного концерту, повертались у Вінницю і застрягли в снігу. Я кажу йому: “плачу, бо хочу пісню, а не маю 5 тисяч, а не розумію, як працювати”. Він відповів: “то напиши сама”.  І тоді з’явилася перша пісня. Дякую тобі Олег!” – поділилася Оля.

Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню
Оля Цибульська розповіла, як написала першу пісню

Цибульська повірила в себе та написала перший хіт. Саме з пісні “Лю” почалася творча кар’єра Олі. А потім, за словами співачки з неї “полилася” музика.

Схожі статті

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.