Після тривалої хвороби помер відомий акордеоніст Ян Табачник: “Він був безкорисливим, порядним, чистим”

Знаменитий український журналіст Дмитро Гордон повідомив, що ввечері 11 вересня з життя пішов знаменитий український акордеоніст Ян Табачник.

У знаменитого українського музиканта Яна Табачника була доволі неоднозначна репутація. Чоловік свого часу підтримував Віктора Януковича, мав скандальне політичне життя, а також відкрито говорив про те, що думає і чим володіє. Його назвали головним ворогом українських журналістів, але в той самий час він надавав доволі цікаву інформацію, ексклюзивну у своєму роді, тому допомагав пресі у пошуку певних сенсацій.

Помер Ян Табачник

У той самий час Ян Табачник прославився дуже чистим серцем, адже постійно допомагав дітям, які були порушені батьківської опіки, займався благодійністю, надавав можливість засудженим отримати правозахисний досвід та вийти на свободу за умови відсутності злочину та перегляду судом справи.

Дмитро Гордон повідомив про смерть Яна Табачника

Ян Табачник ніколи не соромився говорити і про свої багатства. У музиканта був розкішний мармуровий палац, який міг би дійсно конкурувати з найбільшими маєтками в Україні. Він говорив про свою прихильність до розкоші, але в той самий час не проводив у себе екскурсій та не хизувався на публіку.

Попри погані стосунки з журналістами в нього, як з’ясувалося, водилася дружба з Дмитром Гордоном. Адже саме він нещодавно повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про смерть акордеоніста.

Ян Табачник помер 11 вересня після тривалої недуги.

“О 20.10 після тривалої хвороби пішов з життя прекрасний музикант і приголомшлива людина, мій дорогий друг Ян Табачник. Ян Петрович зробив людям багато добра, він був безкорисливий, порядний, чистий, зворушливий і напрочуд сентиментальний, я його дуже любив. Боляче. Світла пам’ять!”, – написав Гордон.

Який саме діагноз полишив знаменитого музиканта життя поки що невідомо, а жодних деталей його відходу немає. Очікується, що найближчим часом члени родини Яна Табачника поспілкуюся з журналістами та нададуть інформацію про його останні дні, а також похорони. Імовірно, всі бажаючі зможуть прийти та попрощатися з артистом.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.