Живе у Новопечерських липках, а миється в крижаній воді: Злата Огнєвіч розповіла про епопею з бойлером

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про проблему, з якою їй довелося зіштовхнутися через свою неуважність. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Неважливо, наскільки ти популярний та заможний, адже всі ми люди і казуси стаються абсолютно з кожним. Злата Огнєвіч не стала виключенням. Нещодавно співачка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чим закінчилася її бʼюті-хвилинка.

Злата Огнєвіч розповіла про епопею з бойлером

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч розповіла про епопею з бойлером

Як відомо, артистка дуже уважно слідкує за якістю свого волосся. Це не просто любов до себе, адже Злата декілька років намагалася відростити здорову шевелюру. Дана проблема виникла після того, як артистка перефарбувалася у світлий колір. Постійний вплив агресивних хімічних реагентів зіпсував волосся зірки, і вона навіть виступала у перуках. Звісно, поки не змогла відростити нові та здорові пасма.

Артистка нанесла маску на волосся і чекала, поки зможе змити доглядову косметику, але сталося непередбачуване.

Злата Огнєвіч розповіла про епопею з бойлером

“Боже мій! В мене щойно була істерика. Я ж зібралася помити голову своїм чудо-засобом. Увімкнула воду і чекаю, коли все ж піде гаряча вода. А вона все не йде, і не йде. І тут мене пронизує думка, що ні, сталося те, чого я боялася – в мене перегорів бойлер. Але я просто забула його увімкнути. І я всі ці два дні користувалася напівтеплою водою”

Тож співачка була вимушена чекати, поки вода нагріється, щоб змити засіб.

Нагадуємо, що Злата Огнєвіч мешкає в елітному районі у Новопечерських Липках. Це найбільший житловий квартал бізнес-класу у всій Східній Європі. Вигідне розташування, величезна територія для прогулянок та відпочинку, а також продумана та розвинена інфраструктура – ​​головні переваги цього комплексу.

На території є все необхідне — місця для роботи та відпочинку, ресторани та магазини, спортивний клуб із басейном та поля для гри у футбол, дитячі школи та садочки. По всій території організовано велодоріжки для їзди на велосипедах. У даному комплексі проживає величезна кількість українських зірок, а також бізнесменів та політиків.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.