|
24.09.2023 14:47

Софія Ротару влаштувала сцену з криками у літаку і приховала свій сором від фанатів: що вивело зірку з себе?

Вперше про складний характер Софії Ротару заговорили під час пліток про її конфлікт з Аллою Пугачовою. Втім, скандали між ними так і не отримали підтвердження. Згодом оточення стало говорити про те, що насправді між ними не було ворожнечі, хоча і ставалися неприємні інциденти.

З часом розмови про конкуренцію затихали, а легенді української естради більше ніхто не намагався дорікнути. Особливо після того, як стало відомо про те, як Софія Михайлівна прийняла у себе Примадонну разом з Максимом Галкіним, коли ті опинилися без крову у Криму.

Однак часи змінюються, а старі історії виходять на поверхню. Хіба що навряд до кінця можна довіряти особистим розповідям інсайдерів.

Чому Софія Ротару закричала у літаку

Чому Софія Ротару закричала у літаку

Так, нещодавно у російській пресі прозвучала нова розповідь про Софію Михайлівну, яка нібито так сильно злякалася в літаку, що почала кричати.

Виявляється, що зірка готова цілодобово трястися потягом, аби тільки не літати літаком. Співачка страждає на аерофобії. Якось вона зробила виняток зі свого правила — про це пошкодував увесь екіпаж та пасажири повітряного судна.

Знаменитість летіла з Києва разом із Аркадієм Укупником. Артист і поняття не мав, яке випробування на нього чекає. Нещодавно він розповів у шоу “Зірки зійшлися” про неочікувану реакцію хуторянки на те, що пілот не зміг здійснити посадку з першого разу і вирушив на друге коло.

Від усвідомлення того, що сталося у зірки, стався неконтрольований напад паніки: вона кричала на очах у здивованих попутників. Виконавиця проклинала себе за те, що вирушила до аеропорту, а не залізничного вокзалу. Добре, що поряд з Ротару виявився чоловік, який зміг її заспокоїти. Тільки йому вдалося знайти потрібні слова і привести товаришку Алли Пугачової до тями.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару тим не менше проявила стійкість та сміливість та не поїхала за кордон. За словами Лайми Вайкуле, Софія Михайлівна тривалий час перебувала у Львові, де пережила найскладніші для її країни часи. Вже пізніше артистка, звісно, не відмовляла собі у поїздках і не так давно повернулася з улюбленої Італії.