“Обіцяю не померти”: колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес серйозно захворів та вразив заявою

Відомий український гуморист та музикант Володимир Дантес повідомив про те, що серйозно захворів та вразив шанувальників несподіваною заявою на рахунок свого стану.

Володимир Дантес не відноситься до тих артистів, які повністю концентруються лише на музиці. Хоча він починав свою свій шлях саме з цієї індустрії та підкорював чарти, зараз він успішно пробує себе і в ролі стендап коміка та ведучого.

Втім, подібна зайнятість може призвести до дуже неприємних наслідків. Як наприклад, ускладнень у здоров’ї. Зірки не з чуток знають, що це таке і наскільки неприємно буває перенести абсолютно всі заплановані зйомки та зустрічі через фізичну неспроможність виконати свою роботу, яка часто ще й супроводжується контрактами та договорами.

Вова Дантес серйозно захворів та вразив заявою

Дантес показав фото з татом
Вова Дантес серйозно захворів та вразив заявою

Ця біда сталася і з Володимиром Дантесом. Нещодавно комік та музикант повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вимушений перенести концерт через поганий стан. За його словами, хвороба, що пов’язана з легенями не дає йому можливості фізично зробити все, що він запланував.

Зірка додав, що тривалий час ігнорував симптоми і продовжував працювати, маючи сильний кашель. Володимир сподівався, що йому вдасться подолати хворобу, не вдаючись до лікування, втім даний настрій зіграв з ним дуже злий жарт. Зараз йому важко дихати і в цілому самопочуття доволі погане.

“Після останніх зйомок моєї нової програми я сильно захворів, – вразив зізнанням зірка. – Замість того, щоб лікуватись, продовжив зніматись, потім зйомки в шоу, паралельно репетиції вистави в палаці України, чим тільки ускладнив свій стан. Давайте з вами зустрічатись, але трішечки в нові дати. Обіцяю до цього моменту привести себе до тями і не вмерти на сцені”, – додав музикант.

Нагадуємо, що минулого року Володимир Дантес пережив складне розлучення з Надею Дорофєєвою. Колишня дружина артиста вийшла заміж знову декілька місяців тому за його екс-друга Михайла Кацуріна. Сам Володимир на даний момент зустрічається з колишньою дружиною ресторатора Дашею Кацуріною.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.