Заробітки на ТБ менші та прагнення народити вчетверте: як Марічка Падалко живе без чоловіка Соболєва

Українська телеведуча Марічка Падалко вперше розповіла про свої заробітки на телебаченні, материнство, прагнення народити четверту дитину та реакцію на дану новину чоловіка Єгора Соболєва.

Так, у новому інтерв’ю в гостях у знаменитого ведучого та інтерв’юера Слави Дьоміна спеціально для програми “Слава +” Марічка Падалко розповіла, скільки та яким чином заробляє, а ще, як змінився дохід, порівнюючи з останніми 6 роками. Відомо, що у 2017 році згідно з декларацією Марічка Падалко за рік повинна була отримувати 500 тисяч гривень, але за словами самої ведучої, вона стільки не отримувала і їй дуже соромно перед колегами, які вважали, що вона має від цього таку ж суму, яка там прописана.

Слава Дьомін поцікавився у знаменитості, чи її дохід збільшився за дані роки хоча б у 4 рази, на що Падалко відповіла, що ні, оскільки те, що зазначено в декларації не є чистим доходом, адже там враховані всі податки. Вона додала, що, коли декларацію могли бачити всі, зокрема її колеги, їй було ніяково, адже сума в житті виходить значно меншою.

Марічка Падалко похизувалася дачним відпочинком
Як Марічка Падалко живе без чоловіка Соболєва?

Станом на 2017 рік телеведуча зізналася, що не заробляла навіть близько 40 тисяч на місяць, а наразі її заробітна плата на 1+1 після початку повномасштабного вторгнення суттєво понизилася. Вона пояснила, що це через відсутність реклами, а тому зменшення заробіток на телебаченні відчув на собі кожен телевізійний працівник.

Марічка Падалко не приховала, що має додатковий дохід, адже використовує ФОП понад 3 роки. Тому, реклама, запрошення провести семінар – все це відбувається через оформлений ФОП журналістки. Медійність зізналася, що іноді на ФОПа вона витрачає більше ніж заробляє, оскільки сплачує податки та фінансово утримує свою родину, а чоловік, який нині захищає нашу країну забезпечує заощадження. Тож, як виявилося, дохід зірки не становить і двох тисяч доларів через відсутність пропозицій, а успішним роком для себе, вона вважає саме 2021.

Також героїня нашої статті відверто розповіла, що після 24 лютого 2022 року, на тлі повномасштабної війни вона прагнула завагітніти вчетверте та подарувати нове життя. Утім, чоловік Єгор Соболєв, який нині перебуває в лавах Збройних сил України, був проти цього, пояснивши коханій, що треба навчитися бути гарними батьками для своїх трьох підлітків, які так само потребують їхньої уваги.

Марічка Падалко із чоловіком
Марічка Падалко та чоловік Єгор Соболєв

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.