Тіна Кароль зізналася, чи мала вона коханців після Євгена Огіра: серце закрите, але це не стало перепоною

Знаменита українська співачка Тіна Кароль втратила свого єдиного чоловіка Євгена 10 років тому, і з тих пір не перебувала у жодних офіційних стосунках. Але що на рахунок неофіційних?

Історія кохання Тіни Кароль настільки трагічна, як і романтична. Зірка не одразу знайшла свою любов. Євген Огір, продюсер співачки, зміг підкорити її серце, але через декілька років після весілля пішов з життя через рак шлунку. Сім’я до останнього намагалася вилікувати його. Втім, далі Тіні Кароль довелося йти самій.

Тіна Кароль
Тіна Кароль зізналася, чи мала вона коханців після Євгена Огіра

Про смерть свого чоловіка артистка отримала звістку під час свого концерту, який вона, тим не менш, відіграла. На виступі наполіг саме Євген, який не міг померти при своїй дружині.

Тіна Кароль зізналася, чи мала вона коханців після Євгена Огіра

Декілька років невимовного горя, ще декілька років прийняття та активної творчості, яка допомагала впоратися з болем. І ось 2021-го артистка говорить про те, що її серце нарешті відкрито для нових стосунків. Втім, незадовго до цього артистка також розповіла, що хоча серйозних взаємин у її житті після Євгена не було, маленькі інтрижки все ж таки мали місце.

Артистка підкреслила, що частина її серця все одно померла, тому вона ніколи не буде такою, як була раніше і звісно, місце її чоловіка ніхто не займе.

Архівне фото Тіни Кароль
Тіна Кароль зізналася, чи мала вона коханців після Євгена Огіра

Примітно, що нещодавно мережею розповзлися чутки про імовірний роман артистки з танцюристом. Зірку бачили під час танців з ним у ресторані, потім під час прогулянки, де вони трималися за руки. Хореограф та співачка активно співпрацюють, адже Кароль стала його продюсером. Ба більше, нещодавно у чоловіка навіть вийшов новий кліп. Тіна поки що не коментує дані чутки, але й не поспішає взагалі приховувати, те, що відбувається між нею та підопічним.

А ще декілька років тому їй приписували роман з Ігорем Коломойським, який до того ж одружений. Подейкували, що саме він доклав руку до кар’єри Тіни Кароль на каналі 1+1. Втім, олігарх давно не знаходиться в Україні, адже має проблеми з законом через подвійне громадянство.

Схожі статті

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.