|
04.10.2023 14:03

Цибульська висловилася про особисте життя шоумена Остапчука: “Де ще друга дружина?” – з 2022 все змінилося

Автор: Юлія Ящук

Знаменитий телеведучий Володимир Остапчук наразі є одним із найскандальніших медійних особистостей. Його колеги не бояться висловлюватися, що не розуміють витівок та особистого життя шоумена.

Українська співачка та ведуча Оля Цибульська ніколи публічно не виливала “бруду” на колегу по цеху. Розповіла, що на роботі Остапчук поводився дуже толерантно та кльово, чим тільки покращував робочу атмосферу.

Цибульська висловилася про особисте життя шоумена Остапчука

Утім, нещодавно Цибульська змогла натякнути, що не розуміє особистого життя ведучого Остапчука. Артистка розповіла, що після 24 лютого 2022 року все змінилося. Вона не розуміє, де Катерина Осадча, яка в капелюшку брала інтерв’ю, а не шукає зниклих? Де люди, які безтурботно дуркують та будуть плани на майбутнє? Де її рідні, які відпочивають, а не тікають зі своєї домівки? Однак до всіх цих питань особистого характеру Оля додала: “Де в Остапчука ще друга, а не третя дружина?”.

Цибульська висловилася про особисте життя шоумена Остапчука

Цим питанням до користувачів соціальної мережі Instagram зірка змогла висловити своє дещо упереджене ставлення до особистого життя шоумена. Це й не дивно, адже Остапчук після розлучення з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк довго не холостякував та знайшов розраду в новій дівчині, журналістці Катерині Полтавській, яка молодша за свого зіркового чоловіка на 16 років.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

В Мережі активно обговорювали чималу різницю у віці Остапчука та його третьої дружини Полтавської, проте сама дівчина наголосила, що ми живемо у 21 столітті, а тому вважає це нормою. Додала, що на стосунках пари даний фактор аж ніяк не відображається.