“Їй заплатили”: переможниця Холостяка Шульгіна розповіла про зраду Соломко, на яку вона пішла після весілля

Яна Соломко запам'яталася глядачам, як приклад несправедливості у романтичній сфері нашого життя, адже дівчина здавалася ідеальною, і тим не менш не змогла підкорити Макса Чмерковського.

Колись Яна Соломко здавалася українцям доволі тихою, талановитою та аристократичною натурою. Усе це прикрашалося розкішними природними даними та вродженою харизмою. Здавалося, що немає пояснення вибору Макса Чмерковського, який замість вихованої та легкої Яни обрав доволі цілеспрямовану Олександру Шульгіну.

Переможниця Холостяка Олександра Шульгіна розповіла про причини зради Яни Соломко

З переможницею проєкту “Холостяк” у хореографа не склалося. Вже через декілька місяців вони розійшлися, хоча пізніше головний герой розповість, що взагалі одразу пошкодував про свою участь у зйомках і йому не сподобався взагалі ніхто. Чоловік вибирав з того, що йому запропонували продюсери і навідріз відмовився закінчити шоу з Яною Соломко. Його вибором стала Шульгіна за багатьох причин. Основна — вона сподобалася йому як людина.

Олександра Шульгіна розповіла про причини зради Яни Соломко

Нещодавно дівчина дала ексклюзивний коментар для Слава Дьоміна на рахунок Яни Соломко, яка після початку повномасштабної війни в Україні опинилася в російській федерації, підтримала її політику і навіть створила пісню, у тексті якої йшлося про героїню, що чекає військового додому. Співвітчизники Соломко були настільки вражені цинічною зрадою, що їй навіть не діставалося так як Ані Лорак.

Співачка знову опинилася “за бортом”, не змогла похайпувати і за дивним збігом обставин доволі швидко втекла з російської федерації і опинилася в Маямі. Олександра вважає, що Яна підтримала москву тільки тому, що їй заплатили.

“Вона казала, що в неї є мрія – жити в Америці. Ну, як я можу до цього ставитися? Я не знаю, що там насправді відбувається. Але, так розумію, її чоловік з рф, і вони переїхали. Певно, що їй заплатили гроші, щоб вона там підтримувала. А потім не склалося. Вона зрозуміла, що її мрією завжди був США, і переїхала сюди. І зараз намагається повернути українську аудиторію”, – заявила Саша Шульгіна у своєму інтервʼю.

Нагадуємо, нещодавно Яна викликала шквал критики через те, що заговорила українською мовою.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.