Екс-учасник “Холостячки” Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого сина: з модною стрижкою боб-каре

Фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко влітку цього року вперше став батьком. Матір свого сина бізнесмен ретельно приховує, проте днями дівчина засвітилась у його Instagram.

Особисте життя Олексія Тригубенка

Екс-учасник першого сезону реаліті-шоу “Холостячка” Олексій Тригубенко не розкриває всіх деталей свого особистого життя. Проте бізнесмен інколи тішить своїх шанувальників фотографіями новонародженого сина.

Влітку минулого року Тригубенко ділився, що за місяць до початку повномасштабної війни познайомився з дівчиною, на ім’я Аліна. В той період у них і розпочався роман. Протягом тривалого часу Олексій уникав розмов про стосунки. Майже не публікував дописів, що зачіпали б цю тему.

Народження сина

Вже 5 липня цього року, чоловік оприлюднив несподівану новину. Тригубенко показав фотографію з пологового будинку, на ній Олексій постав із немовлям на руках.

“Ласкаво просимо у цей світ, сину!”, – написав молодий батько.

Фани вітали ексучасника “Холостячки” з цією радісною подією, але у громадськості одразу ж виникло питання, хто став мамою дитини?

Вперше свою супутницю Олексій показав нещодавно. На своєму акаунті у Instagram Тригубенко повідомив про хрещення сина. Він поділився знімками з процесії, на одному з них, чоловік позує разом із дружиною та маленьким сином. Хоч на фото лице обраниці прикрите хусткою – світлина змогла задовольнити цікавість аудиторії.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого

Тригубенко вдруге показав маму свого сина

4 жовтня хлопчику виповнилось 3 місяці, з цієї нагоди батько записав відео для Insta-storie. Він знову показав сина, якого назвали Марком. На одному фрагменті, частково можна побачити й маму.

“Вчора Марку виповнилось 3 місяці. Зараз мама зробить мільйон гарних фото”, – пише Олексій.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого

Молодий тато також показався, на записі усміхнений Тригубенко бавиться з сином.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?