Нікіта Добринін розсекретив справжню причину свого розлучення з Квітковою: дружина кинула першою?

Екс-холостяк Нікіта Добринін дав ексклюзивний коментар, в якому розповів про причини його розлучення з другою дружиною Дашою Квітковою.

Історія кохання Нікіти Добриніна та Даші Квіткової здавалася дивовижною, адже вона дійсно була побудована саме на телебаченні. Даша стала однією з учасниць, які боролися за серце холостяка. Хто б міг подумати, що саме в українському шоу реально з’явиться пара, яка не тільки одружиться, але й народить спільного спадкоємця?

Але ідилія була доволі швидко порушена. Після початку повномасштабного вторгнення Даша евакуювалася за кордон. Вона народила сина Лева і здавалося, що зовсім не час для розставання, але пара вирішила зовсім інакше. Минулого року Даша і Нікіта повідомили, що розлучаються. Офіційна причина — різні погляди на життя.

Нікіта Добринін розсекретив справжню причину свого розлучення з Квітковою

Нікіта Добринін та Даша Квіткова
Нікіта Добринін розсекретив справжню причину свого розлучення з Квітковою

Першою про розлучення заговорила саме Даша, а от Нікіта не поспішав ні обʼявляти про зміни в особистому житті ні пояснювати, що сталося. Втім, після колишньої дружини підтвердив дану інформацію та заявив, що в їхніх стосунках не було нічого такого, що можна було-б посмакувати — ні зрад, ні негідних вчинків.

Даша Квіткова народила сина від Микити Добриніна
Нікіта Добринін розсекретив справжню причину свого розлучення з Квітковою

У багатьох фанатів пари склалося враження, що саме Даша пішла від Нікіти. І саме тому молоді люди досі отримують запитання стосовно того, що ж саме сталося.

Нещодавно Добринін отримав чергове питання на цей рахунок і далі ексклюзивний коментар для програми “Неймовірна правда про зірок”. Нікіта наголосив, що важливо, аби кожен партнер був щасливий. Навіть, якщо окремо, а на розлучення впливають різні обставини. Зокрема, війна, стрес та сімейні кризи.

“Таке трапляється інколи. Війна, стреси, інші кризи, які трапляються у пари. По-різному пари їх проходять. Головне, щоб ви були щасливими. Можливо, вже окремо”

Досі невідомо, хто став ініціатором розставання, і чому все склалося саме так, як склалося.

Нагадуємо, що після ДТП, яке Даша влаштувала в Києві, її бачили з іншим чоловіком. Подейкують, що він може бути її новим коханцем. Втім, Квіткова не поспішає розповідати про нові романи.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?