Знайшли одне одного там, де не шукали: Осадча і Горбунов, Кароль і Огір знаються на службових романах

Службові романи на телебаченні — це зовсім не рідкість. Як мінімум тому, що зірки часто проводять увесь свій час перед камерами і не мають його на особисте життя.

Тіна Кароль та Євген Огір

Тіна Кароль із чоловіком
ТОП-3 службових романи

Найвідомішим службовим романом в українському шоу-бізнесі є стосунки Тіни Кароль з її покійним чоловіком Євгеном Огіром. Чоловік був продюсером співачки, але в якийсь момент обидва зрозуміли, що це доля. Євген довго шукав собі дружину, яка б змогла подарувати йому дитину, сімейне щастя та кохання. У попередньому шлюбі йому не вдалося цього знайти, а жінка яка народила йому дитину йому не полюбилася.

Врешті-решт, саме підопічна стала для нього ідеальною другою половинкою. Але ця історія не протривала довго саме через хворобу Євгена. 10 років тому він пішов життя назавжди, ставши найбільшим коханням поп-діви.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Як виглядає жінка, у якої Катя Осадча увела кохання всього життя Юрія Горбунова
ТОП-3 службових романи

Глядачі досить довго підозрювали їх у романі, але здавалося, що це не може бути правдою через ідеальну репутацію телеведучого, який до того ж був нібито одруженим. Вже пізніше він заявив, що 2 роки як розлучився, а попереду на його фанатів чекає неймовірна новина.

Зрозуміло, до чого усе йшло. Врешті-решт, він не тільки зізнався у тому, що перебував у службовому романі з партнеркою. Справа зайшла набагато далі: Осадча постала перед глядачами з величезним животом, адже була вагітна від колеги. Тоді ж стало відомо, що мова йде не про роман, а про таємний шлюб.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розповіли, чому вимушені жити з батьками
ТОП-3 службових романи

В обидвох вже були діти. Співак мав дружину, яка чекала на нього вдома та не збирався заводити інтрижки. Арсен тривалий час сумнівався і намагався не поглинатися стосунками з виконавицею, але через рік стало зрозуміло, що він не хоче повертатися в сім’ю, а коханка є його справжньою долею.

Повернувшись з гастролей, Мірзоян повідомив благовірній про те, що в нього інша. Незабаром він приїхав жити до тещі Ніни Митрофанівни, одружився з новою обраницею і знову став батьком – у пари народилася донечка Ніна.

Пара разом по сей день, і попри кризи їм вдається зберегти своє щастя.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.