Злата Огнєвіч розповіла про реальну причину свого вибору на “Холостячці”: Тарапата не зрозуміє

Злата Огнєвіч розповіла, чому обрала саме Андрія Задворного, який покинув співачку через півтора місяця після завершення зйомок. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч зробила доволі неочікуваний вибір у другому сезоні романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Глядачі очікували, що вона залишиться з Дмитром Шевченком чи Максом Тарапатою. Втім, вона залишилася з Андрієм Задворним, який не приховував, що прийшов на шоу за піаром і не проявляв стільки емоцій, як це робили інші учасники.

Злата Огнєвіч розповіла про реальну причину свого вибору на Холостячці

Злата Огнєвіч заговорила про коханого чоловіка
Злата Огнєвіч розповіла про реальну причину свого вибору на Холостячці

Аудиторія здебільшого не зрозуміла вчинку Злати і вже через короткий проміжок часу їхні тривоги збулися. Він покинув зірку і до того ж зробив це безжалісно, розбивши її серце.

Злата зізналася, що була вимушена піти до психотерапевта, а її плани владнати особисте життя відійшли на другий план. Сам Андрій нервував через увагу аудиторії до драми, яка відбулася після проєкту. Блогер та співачка остаточно посварилися після того, як Злата зі сльозами на очах розповіла фанатам про свої почуття на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Лише через півроку вона зізналася, чому ж насправді зробила вибір на користь Андрія, а не того ж Макса, який проявляв максимум турботи та ніжності до виконавиці.

“Мене привабив тоді цей емоційний холод. Тому що, в принципі, він мене відштовхував. Якщо інші хлопці виявляли увагу до мене, хотіли сподобатися. То Андрій – мені треба було його підкорювати. І ще, у ньому живе такий хлопчик. А в мене Знову ж таки, напевно, через мою кар’єру, у мене в школі навіть не було стосунків, я постійно була на вокальних конкурсах. Це не опрацьована історія стосунків, яких у мене не було”

Примітно, що після фіналу виконавиця залишилася в хороших стосунках з усіма учасниками, крім переможця.

Зокрема, подейкували навіть про роман Злати з Максом, з яким вони по сей день дружать, але, на жаль, чоловік почав рухатися далі і у цієї історії продовження не було.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.