Таємниче особисте життя Наталії Мосейчук та Алли Мазур: що відомо про секретних чоловіків зірок 1+1

Наталія Мосейчук та її другий чоловік проїжджали повз РАЦСу - так і розписалися, а Алла Мазур виклала в Instagram фото свого сина, завдяки якому стало відомим прізвище роками приховуваного батька.

Наталія та Ілля Мосейчук познайомилися, коли телеведуча прийшла працювати на студію Експрес-інформ та перебувала у першому шлюбі, – проте до зближення і створення сім’ї минуло понад десять років.

Наталія вперше вийшла заміж за невідомого досі чоловіка, коли була студенткою. Розлучення припало на період відкриття нової сторінки в історії її кар’єри: тоді жінку переповняли сумніви щодо свого життя і вона працювала на п’ятому каналі, але звільнилася після відвертої розмови з Іллею Івановичем. Їй судилося зустрітися з ним через 9 років після знайомства.

Наталія Мосейчук із чоловіком
Наталія Мосейчук із чоловіком

Завдяки цьому кроку Наталія стала тією зіркою телебачення, якою ми знаємо її зараз, – репортеркою на каналі “1+1”, а через ще один рік – володаркою міцного чоловічого плеча поруч з собою. Фінансист виявився турботливим та надійним партнером, хоч спочатку у жінки склалося не зовсім позитивне враження щодо нього: в її очах він постав чванливим та гордівливим.

Наразі пара виховує двох синів: старшого Антона та молодшого Матвія.

У свою чергу, про обранця колеги Мосейчук, Алли Мазур, немає жодних конструктивних відомостей – причиною цього стали плітки навколо його особистості, які лише обурили телеведучу. Проте Алла в інтерв’ю 2009 року для журналу “Viva! Україна” зізналася, що її син Артем носить прізвище батька. Коли вона опублікувала фото своєї дитини, на грудях якої можна було побачити бейдж зі словами “Бондаренко Артем”, то підписники зірки одразу зрозуміли, що до чого.

Син Алли Мазур носить прізвище батька: Бондаренко

Судячи з того, що Мазур розповідала про своє сімейне життя, можна зробити висновок, що довгий час вона виховувала сина разом зі своєю матір’ю, яка померла два роки тому. Батько Артема, зі слів Алли, дуже плекає та любить його.

Громадськість та ЗМІ довго приписували телеведучій роман з редактором програми новин “ТСН”, Робертом Опалеником, тому що вони неодноразово з’являлися на всіх заходах разом. Також дров у багаття цих обговорень та чуток додали слова Опаленка про його дружину: він заявив, що працює з нею багато років. Ця інформація, подібно стрімкій хвилі, підтяглася і понеслася народом, який помилково зіставив образ коханої чоловіка з його колегою, Аллою Мазур.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.