Українські зірки, що практикують вільні стосунки: Клопотенко та Маремуха поділилися деталями своїх відносин

Сімейне щастя – це складна робота обох з партнерів. Але не кожному підходить традиційне бачення родини. Зірки, що обрали для себе вільні стосунки.

Вікторія Маремуха

Учасниця шоу “Супермодель по-українськи” Вікторія Маремуха познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком через спільного друга. Французького мільйонера Луї зацікавила скоріше жінка, а більше її відмови та холодне відношення до нього. Пізніше, вони все ж таки знайшли спільну мову, а Вікторію підкорило фантастичне почуття гумору француза.

Маремуха розповіла про нюанси вільних стосунків
Маремуха розповіла про нюанси вільних стосунків

У 2019 пара побралася, а вже за декілька місяців чоловік зрадив. Після цього пара жила окремо. Вони намагалися налагодити відносини та користувалися послугами психологів. Модель не відразу була готова до відкритих стосунків. Однак пізніше, жінка переосмислила життя й знайшла у собі потяг до інших чоловіків.

“Коли починаєш зустрічатися, є ця пристрасть, яку не можна ні з чим порівняти… Воно потім проходить, і я не кину свого чоловіка заради цього хлопця”, – зізналася Вікторія в інтерв’ю Єфросиніній.

Маремуха розповіла про нюанси вільних стосунків
Маремуха розповіла про нюанси вільних стосунків

Зірка відверто зізналася, що вільний шлюб – це складно, але якщо довіряти своєму партнерові, то цілком можливо. Вона розповідає про модель своїх відносин, щоб показати, що кохання буває різними. Та головне, щоб пара була щаслива.

Євген Клопотенко

Відомий український кулінар та переможець 7 сезону проєкту “МастерШеф” Євген Клопотенко не бачить себе у класичній родині. Більш того, нещодавно чоловік заявив, що ненавидить серйозні стосунки та в них почуває себе нещасливим. “Неймовірній правді про зірок” шеф розповів, що віддає перевагу вільним стосункам та не зможе присвятити всього себе одній жінці.

Клопотенко розповів про нюанси вільних стосунків
Клопотенко розповів про нюанси вільних стосунків

До того ж на шоу “По-своєму подкаст” чоловік запевнив, ще не вважає весілля доказом щирого кохання. Він пам’ятає такі свята у селі, де гості намагалися побільше випити, через що, весілля виглядали, як п’янка, а не свято кохання.

Клопотенко розповів про нюанси вільних стосунків
Клопотенко розповів про нюанси вільних стосунків

Кулінар зізнався, що зараз його серце зайняте. Проте, особистість обраниці він не розкриває. Відомо, що дівчина працює кондитером.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.