Софія Ротару так і не помирилася з братом чоловіка: небайдужий до неї дівер вилив усе після похорон

Як відомо, преса проявляла неабиякий інтерес не тільки до сім'ї Софії Ротару, але і до її найближчих родичів, які часом охоче спілкувалися з журналістами.

Неодноразово можна було почути від оточення Софії Ротару, що вона ставиться до своєї сім’ї з великим трепетом та теплотою. Власне, родина — найголовніше для легенди естради, хоча вона віддала усе своє життя саме сцені.

Тому не дивно, що зараз вона здебільшого разом зі своїм сином та невісткою, час від часу зустрічається з онуками і веде доволі закритий образ існування. А ще 20 років тому у її житті був присутнім найголовніший чоловік — Анатолій Євдокименко. Благовірний артистки помер через інсульт, і залишив після себе величезну компанію, роботу, статки, спадкоємця, а також родича, який вперше заговорив на широкому екрані про те, наскільки сильно небайдужий до Софії Михайлівни, і небайдужий у поганому сенсі цього слова.

Брат покійного чоловіка Софії Ротару розповів, чому ненавидить її

Софія Ротару показалася з молодим обранцем
Брат покійного чоловіка Софії Ротару розповів, чому ненавидить її

Девір Софії Михайлівни розповів, на чому базується його погане відношення до артистки. Він заявив, що легенда естради завжди поводилася себе зверхньо, зробила багато нервів їхній матері, а також несе відповідальність за смерть свого чоловіка. Софія Михайлівна так і не відповіла на жодне з цих звинувачень.

За його словами, Софія на момент знайомства з його братом була “затюканою селянкою”, але поступово до неї прийшов успіх і вона зазналася, і через якийсь час вона “перестала вважати всіх людьми”. Анатолій підтримував дружину, як міг, і навіть покинув улюблену справу – музику, займався тільки адмініструванням зірки всесоюзного масштабу. На думку його брата, це й занапастило Анатолія. Адже після концертів часто траплялися застілля, а Євдокимов мав хворе серце.

Плюс до всього постійні нерви також стали причиною кількох інсультів. Зрештою, один із них і став фатальним. З моменту похорону Валерій не те, що розмовляти, навіть думати про Ротару не може спокійно.
Втім, шанувальники творчості Софії Михайлівни відкидають звинувачення у зірковості, крім того, Анатолій, як відомо, був порядним і розумним чоловіком, і те, що він підтримував свою дружину в її творчій професії, це ще раз доводить.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.