|
11.11.2023 11:55

Переможниця “Холостяк-12” Катя Лозовицька більше не приховує нового коханого: нарешті показала його обличчя

Автор: Юлія Ящук

Катерина Лозовицька завдячує романтичному реаліті-шоу “Холостяк-12” за отриманий шанс знайти свою долю. З холостяком Алексом Топольським стосунки після проєкту не склалися, адже вона хотіла чоловіка, який не боятиметься брати відповідальність за себе та свою половинку.

Дівчина зізналася, що в реальному житті ця людина виявилася зовсім іншою, ніж він намагався показатися всім учасницям шоу. Майже 9 місяців Катерина Лозовицька перебуває у нових стосунках та поступово ділиться зі своєю аудиторією в Instagram етапами перебігу їхніх стосунків.

Катя Лозовицька більше не приховує нового коханого: нарешті показала його обличчя

В серпні парочка відсвяткувала 6 місяців разом. Зустріти своє маленьке свято закохані відправилися до романтичного Парижу, де Катерина вже оприлюднювала спільні світлини. Зауважимо, що майже на всіх фото дівчина намагалася приховувати обличчя коханого, тому підписники її блогу до кінця не могли розгледіти хлопця.

Нещодавно Лозовицька все ж наважилася на свій ризик повністю представити коханого, ніяк не приховуючи його обличчя. На відео парочка разом снідала, розмовляла про щось між собою та сміялася одне з одного. Невимушена, легка та позитивна атмосфера панувала між закоханими.

В коментарях під дописом більшість користувачів соціальної мережі зазначили, що Катерина та її хлопець разом виглядають дуже гармонійно, оскільки між ними помітили схожість у зовнішностях.

Нагадаємо, що головний герой реаліті-шоу “Холостяк-12” Алекс Топольський теж розповідав публіці, що закоханий. Утім, через деякий час він перестав згадувати свою “дівчину”, з якою вони разом мали навчити його підписників заробляти в Instagram великі гроші, якщо вони наважаться купити його авторський курс.