28-річна Гросу зізналася, що хоче дітей не від Полянського: вже готові імена, але є невелика проблемка

Українська співачка Аліна Гросу після того, як зустріла нове кохання в США, вперше заговорила про дітей та весілля. Які імена вигадала артистка для своїх малюків? Читай у матеріалі.

Українська співачка Аліна Гросу у свої 28 років уже була одружена з російським підприємцем Олександром Комковим, а також мала серйозні стосунки актором Романом Полянським. Шанувальники з цікавістю стежили за розвитком їхнього роману, доки артист не зник. За деякими даними, Полянський повернувся до Росії. Про це стало відомо, після того, як у Мережі встигли з’являтися його фотографії на прем’єрних показах у Москві.

Аліна Гросу з Романом Полянським
Аліна Гросу з Романом Полянським

Співачка тяжко пережила розставання, проте це вже в минулому. Так, нещодавно Гросу зізналася, що знову закохана. Артистка навіть встигла показати свого бойфренда в новому кліпі, щоправда, обличчя його так ніхто й не побачив, тільки руки. Схоже, Аліна все ще хоче зберігати інтригу, щоправда, на деякі особисті теми вона вже готова говорити.

Аліна Гросу відверто відповідає на запитання шанувальників
Аліна Гросу відверто відповідає на запитання шанувальників

Так, напередодні у рубриці “питання-відповідь” у Instagram, Гросу зізналася, що вже хоче дітей. Їх буде троє, як як у її батьків, і навіть , і для них навіть вже підготовлені імена. Щоправда, від одного імені їй все ж таки доведеться відмовитися, оскільки її друг назвав їм свою собаку.

Аліна Гросу вперше заговорила про дітей
Аліна Гросу вперше заговорила про дітей

“Тепер буду думатиму щось ще…”.- уточнила артистка у коментарях.

Цього ж вечора Аліна відповіла на ще одне особисте запитання: “У тебе є кохання, а чому немає весілля? Може це не кохання?”,- поцікавилася одна з шанувальниць.
На що співачка заперечила: “Так не можу ж я щороку заміж виходити” і залишила смайлик, що сміється.

Аліна Гросу відверто відповідає на запитання шанувальників
Аліна Гросу відверто відповідає на запитання шанувальників

Нагадаємо, що нещодавно Аліна Гросу випустила новий кліп, який зняла на звичайну камеру телефону разом із своїм загадковим коханим. У кадрі можна побачити щасливу співачку та її нового чоловіка. Судячи з відео, він високого зросту і дуже трепетно ставиться до Аліни.

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.