|
24.11.2023 15:27

“Не хочу їй зіпсувати життя”: Дзідзьо відкрив правду про розлучення і розповів про роман з кумою Цибульською

Дзідзьо та Славія уклали шлюб у 2013 році. Вони були знайому задовго до офіційного одруження, разом навчалися та виступали у гурті. Певний час співак приховував дружину та не показував її на широкий загал. Але з часом публіка познайомилася з коханою улюбленого артиста.

У 2016 році жінка вийшла з тіні чоловіка та натякнула, що в їх особистому житті не все гладко. У програмі “Світське життя” вона розповіла про брак уваги та спільного часу. А у 2018, Ярослава не повідомивши чоловіка прийшла на проєкт “Х-фактор”.

Дзідзьо розповів про причини розлучення з дружиною

Пізніше, жінка випустила пісню “Я тобі не мамка”. Вона прокоментувала свій трек та пояснила, що жінки мають бути особистістю, а не прислуговувати чоловікові. Дзідзьо зрозумів, що це камінь в його город. Більш того, чоловік не схвалив стиль, в якому виступала дружина.

Водночас мережею ширилися чутки про роман співака. Його підозрювали у романтичних стосунках зі співачкою Олею Цибульською. На такі думки фанів наштовхнули їх спільні композиції про кохання. Славія ображалася на Олю. За словами жінки, вона мала б спростувати плітки, проте та тільки підігрувала.

Дзідзьо розповів про причини розлучення з дружиною

У 2021 стало відомо, що пара більше не разом. Михайло повідомив про це у ЗМІ. Він й став ініціатором розлучення, а причиною назвав непорозуміння та різні погляди на життя.

Пізніше, артистка відвідала прем’єру фільму, що режисував її колишній. Вона наголосила, що потрібно підтримувати один одного та залишатися у гарних дружніх стосунках. Михайло ж зізнався, що розлучення стало його найправильнішим вибором у його житті.