|
02.12.2023 10:31

Андрій Доманський втік за кордон та зачинився від світу: невже дружину та спадкоємців із собою не забрав?

Знаменитий український телеведучий Андрій Доманський зник з інформаційного простору 2 роки тому, хоча і до цього був не надто активним в медіа.

Як відомо, останні 10 років Андрій Доманський не був настільки популярним, як раніше. І тим не менш, багаторічний досвід роботи на телебаченні дав можливість шоумену заробляти великі гроші на корпоративах. Його сімейне життя склалося найкращим чином. Попри бурхливе минуле Андрій щасливо одружився і став батьком аж 6 дітей.

Зокрема, старші спадкоємці вже виросли, середня дочка Василіса виїхала разом з матір’ю Лідією Таран до Франції, а найменші жили з ним та матір’ю Мариною. Опираючись на інформацію про те, що Доманська знаходиться в Києві, журналісти робили висновок, що і сам ведучий в Україні.

Андрій Доманський втік за кордон

Андрій Доманський втік за кордон

Однак, не так давно стало відомо, що насправді Андрій давно знаходиться за кордоном. Імовірно, виїхав він цілком легально, так як є багатодітним, але невідомо, чи разом з сім’єю він зараз. Зокрема, Слава Дьомін вважає, що на даний момент його колега перебуває у Прибалтиці. Але точну країну назвати не може.

Журналіст декілька разів намагався зв’язатися зі своїм колегою для того, аби взяти в нього коментар. Однак чоловік не реагує на повідомлення та повністю ігнорує їх. Примітно, що за декілька років до цього Андрій Доманський встиг підмочити свою репутацію проросійськими наративами.

Телеведучий в останні роки працював на телеканалі “Інтер”. Регулярно брав участь у концертах, присвячених Дню перемоги. Там, до речі, використовували радянську символіку. Одна із скандальних фраз із вуст Доманського стосувалася вулиць, які перейменовують.

Оля Цибульська зізналася, що хотіла б змінити у своєму житті

Після 24 лютого чоловік не тільки не став публічно говорити про свою позицію, але на додачу видалив свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Тим часом його дружина Марина вказує, що вона перебуває в столиці.

Судячи з усього, жінка також не має жодного бажання спілкуватися з пресою, тим паче, що її чоловік знаходиться у доволі непростому положенні.