44-річна Лідія Таран показала чоловіка, що після Доманського змінив її життя на краще: “Цей блондин точно знає”

Відома українська телеведуча і журналістка Лідія Таран показала, з ким проводить вільний від роботи час. Схоже, місце Доманського давно зайняте.

Ведуча новин ТСН на каналі 1+1 Лідія Таран активно веде мікроблог у соціальних мережах, де ділиться з фанатами подробицями свого особистого життя. Також там вона часто показує свою доньку Василину, яку народила у цивільному шлюбі з Андрієм Доманським.

Колеги по цеху швидко приглянулися одне одному і майже одразу після початку стосунків почали жити разом. Пару називали найкрасивішою на українському телебаченні. Усі чекали, коли ж вони зіграють весілля, та навіть поява спільної дитини не підвела їх до РАЦСу.

Лідія Таран і Андрій Доманський
Лідія Таран і Андрій Доманський

Як розповідав в інтерв’ю Доманський, Лідію він не кликав заміж, оскільки вона не хотіла бути частиною його сім’ї і ніколи не приїздила з ним до рідних в гості в Одесу. Не виключено, що це теж вплинуло на рішення Андрія розірвати стосунки з Таран, коли Василинка була зовсім маленькою.

За словами ведучої, крапку коханий поставив неочікувано для неї, тож розрив вона переживала важко. Втім, з того моменту пройшло вже багато часу, Доманський давно одружений, тоді як Лідія офіційно ще незаміжня, але є в її оточенні чоловік, якому вона регулярно приділяє увагу.

Усі чоловіки Лідії Таран, які були після Андрія Доманського
Лідія Таран знайшла заміну Доманському

Так, в Інстаграмі Таран показала свого колориста. Саме він слідкує за зачіскою улюбленої українцями телеведучої:

“Цей блондин точно знає, скільки тримати фарбу… Я про собаку”, – пожартувала Лідія в підписі.

Лідія Таран показала чоловіка, який зайняв місце Доманського
Лідія Таран показала чоловіка, який зайняв місце Доманського

Лише йому зірка 1+1 дозволяє чіпати своє волосся та, як вона казала сама, “бити щіткою по голові з метою покращення кольору”,

Схожі статті