|
08.12.2023 10:44

“З нею я щасливий”: відомий український співак Позитив натякнув на весілля, поки всі навколо розлучаються

Автор: Юлія Ящук

Український співак, який будує кар’єру під сценічним ім’ям POSITIFF розповів про свої стосунки. Музикант каже, що зараз у нього є кохана, відносини з якою стрімко розвиваються. Вона підтримує у всьому зірку, переживає з ним складні моменти, тому артист задумується і про одруження.

Позитив натякнув на весілля, поки всі навколо розлучаються

“Для мене вона, як янгол, з нею я щасливий, і дійсно в планах є побувати сім’ю”, – висловився Позитив.

Зауважимо, що з колишньою дружиною Анною Андрійчук, з якою перебував в офіційному шлюбі 8 років, зв’язок не підтримує. Про розпад союзу стало відомо у 2020 році. Зізнався, що востаннє спілкувався з ексдружиною на початку повномасштабного вторгнення.

Позитив не приховує, що в нових стосунках він щасливий. Утім, розсекречувати ім’я коханої не хоче, мовляв, зараз це не на часі. З розповіді співака стало відомо, що дівчина працює з дітьми.

Нагадуємо, Позитив розповів, які у нього стосунки з Надею Дорофєєвою, з якою багато років працював у дуеті “Время и Стекло”. Зізнався, що їм вдалося зберегти хороші відносини. Каже, що вони дружать, підтримують одне одного, діляться своїми емоціями з особистого життя чи творчих моментів. Не виключає, що колись їхні шанувальники зможуть побачити їх у творчому тандемі.

Позитив та Надя Дорофєєва

Втім, для того, аби спільна робота з Дорофєєвою принесла успіх, переконаний, що необхідно представити публіці гідний трек, який переможе всім відомі хіти “Время и Стекло” і їхні сольні пісні.