|
08.12.2023 14:37

Камін та вовняні шкарпетки: Олена Мозгова показала, як проводить зимові вечори – Аксельрода поряд немає

Продюсер Олена Мозгова завжди була дуже активним користувачем соціальних мереж. Колись вона мала мікроблог в Instagram, де вона публікувала свої красиві фотографії, знімки своєї молодшої дочки Соломії, а також страви, які готувала рідним.

Скріншот із Instagram Олени Мозгової
Скріншот із Instagram Олени Мозгової
Скріншот із Instagram Олени Мозгової

Однак, після початку війни в Україні, коли Альона стала використовувати свій блог як майданчик боротьби з окупантами на інформаційному полі, через це сервіс став блокувати її сторінку і тоді Альона повністю перемикнулася на свій Facebook. Там вона вільно веде свою волонтерську діяльність і висловлюється за актуальними темами, а ось особисті фото на сторінці з’являються дуже рідко, проте іноді продюсер робить виняток.

Так, напередодні у мікроблозі Мозгової з’явилася фотографія, яку вона зробила в одній із кімнат свого будинку. У кадрі можна побачити розпалений камін з обробкою під старовину, який відразу надав відчуття затишку і тепла, розібране ліжко, а також ноги Олени в милих вовняних шкарпетках. Десь збоку можна побачити різдвяні іграшки.

Олена Мозгова показала, як проводить зимові вечори

“У зимі таки є свій кайф))”, – коротко підписала фото Мозгова.

Зважаючи на все, вечір продюсер проводила на самоті. На знімку немає ні її молодого чоловіка – співака Девіда Аксельрода, ні дочки Соломії. Нагадаємо, що останнім часом третій чоловік Мозгової – Володимир Ткаченко, який багато років виступає під гучним псевдонімом Девід Аксельрод, взагалі зник з її блогу.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод

Ще минулого року він публікував спільні фото із захопленими коментарями на адресу дружини. Їхня історія кохання викликає захоплення. Коли молодий співак та дочка знаменитого музиканта Миколи Мозгового, яка багато років працювала продюсером, зійшлися, мало хто вірив, що їхній союз триватиме довго. Минуло вісім років. У річницю шлюбу молодий чоловік Мозговий оприлюднив піст, де називає свою дружину, яка народила йому єдину дочку, не інакше, як “моя королева”.Що зараз відбувається у житті Мозгової та Ткаченка і чому артист не з’являється у мікроблозі дружини, залишається загадкою. А що ти скажеш з цього приводу?