Колишня Олександра Пономарьова Олена Мозгова показала рідкісне фото доньок-красунь: “Такі дорослі дівчатка”

Продюсерка та донька заслуженого артистам Миколи Мозгового Олена показала рідкісне фото своїх двох доньок. Жінка виховує трьох дівчат, яких народила від різних чоловіків. Старшій Зої — 26 рік, а молодшій Соломійці — усього шість. Тим не менш дівчата підтримують тісний зв'язок.

Першим чоловіком доньки легендарного Миколи Мозгового Олени був український виконавець Олександр Пономарьов. Пара декілька років прожила разом, у них народилася донька Євгенія. Проте цей шлюб не мав щасливого фіналу — Олександр та Олена прийняли рішення розлучитися. Про причини тоді зірковий союз не розповідав — все стало відомо через багато років.

Нещодавно Пономарьов в одному з інтерв’ю зізнався, що Мозгова зраджувала йому, при чому сама зізналася у своєму вчинку. За словами артиста, аби не цей інцидент, вони могли б і досі бути разом.

Окрім спільної доньки Євгенії, екс-подружжя виховувало дочку Олени від першого шлюбу Зою. З її біологічним батьком продюсерка розійшлася ще до народження дівчинки, тож своїм татом Зоя завжди вважала Погомарьова. Він і досі підтримує теплі стосунки зі своїми дітьми і обох вважає рідними.

Олександр Пономарьов з донькою та дружиною Оленою. Фото взято на просторах мережі.

У 2005 році в Олени зав’язався роман  зі співаком Володимиром Ткаченком, який сьогодні відомий під псевдонімом Девід Аксельрод. Через десять років спільного життя, в 41 Мозгова дізналася, що вагітна втретє — через дев’ять місяців вона подарувала коханому доньку Соломію.

Усі діти продюсерки тісно спілкуються одна з одною — старші обожнюють доглядати за молодшою. А зіркова мама не відмовляє собі в задоволенні похвалитися фотографіями своїх дівчаток в особистому блозі.

Як виглядають дорослі красуні-доньки Олени Мозгової
Як виглядають дорослі красуні-доньки Олени Мозгової

 “Мої красуні. Старша та молодша. Не вистачає ще середньої. Все по класиці – три сестри”, – підписала знімок щаслива мама.

Прихильники Мозгової відмітили, що дівчатка ростуть надзвичайними красунями і, не дивлячись на вік та різних батьків, надзвичайно схожі між собою.

Схожі статті