|
11.12.2023 15:25

Чим займаються діти Осадчої та Горбунова, поки мама читає книжки: діти вже зовсім “самостійні”

Як зазвичай відбуваються вихідні в сім'ї зіркових ведучих - Каті Осадчої та Юрія Горбунова? Чим займаються маленькі сини, доки мама відпочиває?

У щільному графіку Каті Осадчої та Юрія Горбунова останнім часом немає жодного вільного дня – постійні зйомки, перельоти, благодійні проєкти, тож коли приходять довгоочікувані вихідні, зіркові батьки намагаються провести їх у родинному колі. До речі, напередодні Осадча вирішила показати, як зазвичай проходить її сімейний вікенд. У своєму мікроблозі зірка оприлюднила кілька фото та відео. На одному зі знімків можна побачити, як вона сидить у кріслі та гортає книгу.

Чим займаються діти Осадчої та Горбунова, поки мама читає книжки

У цей час її 6-річний син Іван розфарбовує кольоровими олівцями картинки. Хлопчик дуже захоплений процесом і ретельно підбирає кольори.

Чим займаються діти Осадчої та Горбунова, поки мама читає книжки

Молодший Данило грає поруч з іграшками, які вже встиг розкидати по всьому килиму. Тут можна побачити барабан та машинки, різних звірят та конструктор – очі розбігаються від різноманітності. Загалом кожен зайнятий своїми справами.

Чим займаються діти Осадчої та Горбунова, поки мама читає книжки

У коментарі Осадча зізналася, що для неї неділя – це “суміш часу для себе і часу для дітей”, і супроводжувала коментар смайликом, що сміється, ймовірно, натякаючи на те, що посидіти за книгою їй навряд чи вдалося.

Потім теледіва оприлюднила знімок із кафе, де вже змогла спокійно насолодитися улюбленим заняттям. Катя зізналася, що останні шість місяців знову почала читати в тому обсязі, як до початку війни 24 лютого 2022 року. Вийшло це не одразу. Щоб відволіктися від телефону та новин Катя змушувала читати себе хоча б по 10-20 сторінок на день, а потім вона поступово втягнулася.

Чим займаються діти Осадчої та Горбунова, поки мама читає книжки

“І у вас все вийде. А то від того гортання телефону можна здуріти”, – додала Осадча та продовжила далі читати.