|
11.12.2023 18:34

Після розлучення Даша Квіткова розповіла, чого не допустить у майбутніх стосунках: вистачило з Добриніним

Шлюб Квіткової та Добриніна

Блогерка Даша Квіткова і телеведучий Микита Добринін познайомились завдяки романтичному реаліті-шоу “Холостяк”. Квіткова стала фіналісткою проєкту, тож згодом пара продовжила будувати стосунки, а вже через кілька місяців одружилась. Однак їхній шлюб тривав лише 2 роки. Попри це, наразі експодружжя виховує спільного сина Лева. За словами блогерки, вони залишились у нейтральних стосунках з Микитою.

Даша Квіткова розповіла про свої табу у стосунках з чоловіками

Квіткова про табу в стосунках

Нещодавно інфлюенсерка детальніше розповіла у своєму особистому фотоблозі про вподобання щодо партнерів та зізналась, які риси найбільше цінує в чоловіках. Знаменитості до вподоби рішучість, відповідальність та чесність. А ось щодо “червоних прапорців” у стосунках, блогерка виділяє інфантильність, маніпулятивність та не потерпить емоційних гойдалок.

“Не люблю ненормативні слова, скандали, коли дорослий чоловік у дитячій позиції… Хочеться, щоб поруч був дорослий свідомий чоловік”, – коментує зірка.

Даша Квіткова розповіла про свої табу у стосунках з чоловіками

Даша Квіткова про Микиту Добриніна

Розрив пари не був скандальним, тож молодим батькам вдалось зберегти нейтральні взаємини. Ба більше, Даша публічно заявляла, що їй пощастило з татом Лева. Квіткова розповідала, що час із сином вони проводять порівно. Протягом семи днів малюк з мамою, а протягом наступного тижня бавиться з татусем. Користувачі цікавились чи виплачує Добринін аліменти, на це Даша відповіла, що усі витрати вони також домовились ділити порівно.

“Ми постійно на зв’язку, коли Лев у Нікіти. Я сумую. Але розумію, що це тиждень тата і він хоче побути з дитиною, тому не заважаю їм”, – ділиться блогерка.

Даша Квіткова розповіла про свої табу у стосунках з чоловіками