|
29.12.2023 17:07

Які жінки подобаються Арсену Мірзояну: розбираємо стиль конкуренток Тоні Матвієнко і Анни Мірзоян

Автор: Юлія Ящук

Свою першу кохану артист показав публіці прихильникам, ще бувши з нею у шлюбі. Тоді вона була брюнеткою, а тепер перефарбувалася в рудий. Ексдружина співака подарувала йому двох дітей, обидвох хлопчиків. Тому, через спільних спадкоємців, Арсен не обриває всіх зв’язків з Анною.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною Анною
Анна Мірзоян

Судячи зі світлин Анни в її соціальних мережах, жінка обожнює спорт, особливо танці, подорожує, любить мистецтво. Щобільше, після розлучення з Арсеном Мірзояном, прізвище чоловіка в своїх документах змінювати не стала.

Співак не приховує й того, що почав стосунки з другою дружиною Тонею, бувши ще в офіційному союзі з Анною. Відомо, що узаконити свої відносини шлюбом Мірзоян та Матвієнко наважилися у 2017 році.

До речі, до обговорень пересічних громадян нерідко потрапляють світлини Анни Мірзоян. Зокрема, фото, на якому жінка продемонструвала довгі та стрункі ноги, вбравшись у міні-шорти, подарувало їй чимало компліментів з приводу її зовнішнього вигляду. Крім цього, вона обожнює спортивний одяг, сукні, кросівки та туфлі на шпильці.

А ось українська співачка Тоня Матвієнко, завдяки своїй діяльності, для кліпів обирає яскраві ефектні образи. В житті зірка носить сукні з українською символікою та звичайні різноколірні сукні вільного крою, а також стильні сорочки й закриті костюми. У зв’язку з втратою мами, легендарної української співачки Ніни Матвієнко, у її гардеробі з’явилося чимало чорних стриманих речей.

Нагадуємо, Арсен Мірзоян розвіяв чутки про розлучення з Тонею Матвієнко. Переконав, що стосунки у їхньому шлюбі стали тільки міцнішими. Каже, що він ніколи не зраджував у сімейних відносинах. Вони з дружиною звикли обговорювати всі моменти, які їх не влаштовують.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко