|
30.01.2024 09:29

“10 років я жив тим, що є якась ідилія”: Володимир Дантес назвав істинну причину розриву з Надією Дорофєєвою

Зіркова пара Дантеса та Дорофєєвої пробула у шлюбі більше 10 років. Після початку повномасштабної війни, у березні 2022 року, подружжя несподівано оголосили про розлучення. Ця новина була справжнім ударом для шанувальників. Але ще більше, мережу сколихнув той факт, що за нові відносини співаки почали будувати зі своїми друзями. Незабаром, Надя вийшла заміж за ресторатора Мішу Кацуріна, а Вову шанувальники почали помічати в компанії бізнесвумен Даші Кацуріної. За певний час, й вони з’їхалися під один дах.

Дантес назвав істину причину розриву з колишньою

Лише за рік після офіційного оголошення про розірвання шлюбу, Дантес розповів, що стало причиною такого рішення зірок. Деталями він поділився з Машею Єфросиніною. За словами чоловіка, в який момент він помітив, що стосунки трималися тільки для того, щоб показувати гарну картинку оточуючим. При цьому, вони самі не зрозуміли, як так сталося.

“Починаються думки – ми класний проєкт під назвою “родина”, чи ми дійсна родина?” – розповів Володимир.

Дантес назвав істину причину розриву з колишньою

Також, він пояснив, чому відверте зізнання пара зробила на початку війни. Виконавець був дуже завантажений та хотів скинути зайву відповідальність. Дантес не хотів більше прикидатися, тож вирішив відкрити правду суспільству. Надя його підтримала.

“Якась зайва відповідальність на тобі лежить і хотілося цього позбутися. Не хотілося брехати і лицемірити. Ми сказали і нам стало легше”, – зізнався виконавець.

Дантес назвав істину причину розриву з колишньою

Співак відверто розповів, що певний час важко переживав розлучення, злився та ображався на колишню. Але, зараз, він прийняв ситуацію та відпустив минулі образи. Чоловік насолоджується життям та моментами поруч з новою обраницею та її дітьми.