36-річний Андрій Бєдняков розповів, що кохану Настю Коротку, довелося відбивати у суперника: “Це мотивувало”

Відомий телеведучий Андрій Бєдняков розповів, як йому вдалося завоювати прихильність Анастасії та чому вона покинула іншого залицяльника заради нього.

Український шоумен та телеведучий Андрій Бєдняков отримав чималу популярність після участі у шоу “Орел і Решка”. Шанувальників цікавить не тільки професійний шлях телеведучого, а і його особисте життя. Чоловік не приховує родину, щобільше, його кохана Настя Коротка й сама засвітилася у популярному шоу.

Андрій Бєдняков зізнався, що відбив дружину в іншого
Андрій Бєдняков зізнався, що відбив дружину у іншого

Проте, не всі знають, як починалися відносини подружжя. Під час розмови з Раміною Есхакзай, Андрій зізнався, що за серце дружини йому довелося боротися з іншим залицяльником. На додачу, чоловік визнав, що такий стан речей його підбадьорював, а мотивація привернути увагу красуні, розпалювала у ньому пристрасть. Тому, увімкнувши всю свою чарівність, мужність та гарне почуття гумору, Андрій вступив у бій. Й не дарма, Настя оцінила його рішучість та обрала його, як чоловіка свого життя.

“Це була стандартна історія: погляди, щось пожартував, підколов. Потім поїхали разом на гастролі з КВК, дізнався, що у неї був хлопець, це ще більше мотивувало. Так якось все вийшло”, – згадує Андрій.

Андрій Бєдняков розповів про знайомство з дружиною
Андрій Бєдняков розповів про знайомство з дружиною

Проте, кликати під вінець кохану Бєдняков не поспішав. Чоловік зізнається, що ніколи не розумів потреби поставити штамп у паспорті. Пропозицію він зробив тільки заради коханої, бо вважав, що для неї це важливо. Тож, довгий час пара не поспішала до РАЦСу, а їх стосунки не мали офіційного затвердження.

Бєдняков разом з родиною
Бєдняков разом з родиною

Наразі, подружжя в офіційному шлюбі вже 9 років. Вони мають двох спільних дітей – Ксенію та Остапа. Молодшого, жінка народила під час повномасштабної війни у США, куди вимушено переїхала задля безпеки малечі. Проте, довго без уваги коханого Настя не змогла. Вже у жовтні 2023 року, Коротка разом з дітьми повернулася до України, де її чекав люблячий чоловік.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.