|
29.01.2024 14:07

Мартиновська публічно зробила пропозицію Ярославському: “Сирники можна смажити не собі, а і нам з Вірою”

Зіркові колеги та судді наймасштабнішого кулінарного реаліті-шоу в Україні Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський полюбляють дражнити своїх шанувальників. Шеф-кухарі демонструють аудиторії неоднозначні взаємодії, як в ефірі “МастерШеф”, так і в своїх особистих фотоблогах Instagram.

Знаменитості проводять багато часу разом та постійно згадують одне одного в інтерв’ю. Це наштовхнуло шанувальників на думку, що Ольгу та Володимира об’єднує не лише робота, а й романтичні стосунки. Хоч Мартиновська та Ярославський неодноразово спростовували чутки про свій роман та заявляли, що вони в близьких дружніх стосунках – продовжують підливати масло у вогонь.

Мартиновська підігріла чутки про роман з Ярославським: Виходь за мене!

Неочікувана пропозиція Мартиновської

Володимир Ярославський часто ділиться з фоловерами авторськими рецептами, які публікує у свій Instagram профіль. Днями Шеф-кухар продемонстрував підписникам, як правильно готувати ніжні та смачні сирники. Користувачі залишили свої відгуки у коментарях, проте навіть зіркова колега Ольга Мартиновська не втрималась та прокоментувала кулінарний шедевр чоловіка.

В Insta-storie знаменитості з’явилось відео, у якому вона жартома освідчилась Ярославському та позаздрила апетитним сирникам колеги. Мовляв, краще б Володимир готував смаколики для неї та її доньки.

“Вова, звичайно ти молодець, але я думаю, що пора тобі вступати на чергування зі мною ось це вставати о 6:30 ранку, збирати дитину. Сирники, знаєш, можна смажити не собі отам в один рот ввечері, як ти вчора робив, а і нам з Вірою теж на ранок”, – каже Мартиновська.

Мартиновська підігріла чутки про роман з Ярославським: Виходь за мене!

До відео шеф-кухарка прикріпила скриншот із відео Ярославського, де він куштує сирники, та додала короткий опис:

“Вова, виходь за мене!”