|
02.02.2024 18:07

“Це буде повернення”: Ігор Кондратюк прокоментував втечу Олега Винника та розповів про його плани

Як відомо, Олег Винник зник з інформаційного простору одразу після 24 лютого. Незадовго до головних подій виконавець скасував декілька концертів, виправдовуючи дане рішення поганим станом. Однак, тоді повідомлялося, що проблеми з горлом, що робить неможливим виступ суто фізично.

Впродовж 4 місяців про стан та місцеположення артиста не було відомо абсолютно нічого. І лише в травні 2022-го юрист Олега Винника вийшов на зв’язок та розповів, що насправді він знаходиться в Німеччині, де проходить лікування. Діагноз названим не був.

Ігор Кондратюк прокоментував втечу Олега Винника

Ігор Кондратюк прокоментував втечу Олега Винника

Поведінка зірки жорстко критикувалася як глядачами, так і колегами. В результаті Олег розірвав контракт зі своїм продюсером, а також був полишений права на виконання пісень. Поговорюють, що співак збирається повертатися на сцену, але поки що не може це зробити через суди, а також неготовність команди.

У свою чергу деякі журналісти вважають, що камбек неможливий через упередженість аудиторії та серйозні конфлікти у Винника з колегами та продюсерами. Ігор Кондратюк поділився протилежної думкою. Він вважає, що якщо зірка здатний створити новий шлягер, то все не так погано.

“Чи зроблять кар’єру, коли вернеться додому Потап, Винник – велике питання. Скоріш за все, Виннику і Потапу це буде легше, тому що можна написати пару шлягерів, які возьмут в ротацію. І це буде повернення”, ‒ сказав він.

При цьому Ігор Кондратюк пригадав, як Віталій Козловський виступав в Москві 2016-го, і не дивлячись на це отримав орден. Таким чином зірка порівняв ці дав ситуації та підкреслив, що публіка має схильність забувати минулі помилки.

Нагадуємо, не так давно Олег Винник дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, як проходить його життя в Німеччині. Навіть у цьому діалозі він не зміг зізнатися, від чого лікується насправді, через що його слова піддавалися серйозним сумнівам та критиці.