|
13.02.2024 17:27

З Аксельродом давно не бачили разом: Олена Мозгова засвітилася з дочкою у Львові – “Хоче повернутись…”

Продюсер Олена Мозгова, яка нещодавно відзначила свій 50-річний ювілей, вирішила показати молодшій дочці Саломії Львів. Про те, що вони знаходяться в одному з найкрасивіших міст України, зірка повідомила на своїй сторінці Fecebook, опублікувавши фото з видами з вікна ресторану Панорама.

Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова

Потім Олена разом із дочкою вирушила на екскурсію. Деякі фотографії Олена оприлюднила у соцмережах. У кадрі Соломія позує на тлі головних визначних пам’яток стародавнього міста – ринкової площі, на оглядовому майданчику, де розкриваються захоплюючі види, у дворику популярного ресторану Mons Pius і т.д.

Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова
Олена Мозгова звозила молодшу доньку до Львова

Своїми враженнями від прогулянки продюсер відразу поділилася в коментарі. За словами Олени, Львів справив на Соломію незабутні враження. Дівчинка навіть сказала, що він красивіший за Кракова і навіть Відня. Мозгова також зазначила, що місто неймовірно змінилося.

“Сама у захваті! Добре, чисто, затишно, смачно! – написала продюсер.

Вже трохи пізніше на коментар своїй колезі співачці Марі Бурмака, яка у цей час перебувала у Варшаві і дуже шкодувала, що їм так і не вдалося зустрітися, Мозгова відповіла, що вони планують тепер бувати у Львові часто, бо Соломії дуже сподобалось і дівчинка хоче повернутися.

Зазначимо, що у поїздці Олена та Соля були лише вдвох. Тато дитини – співак Девід Аксельрод вже давно не з’являється на знімках у соцмережах подружжя. Навіть не її День народження, 9 лютого, артист нічого не опублікував. Де знаходиться Девід також невідомо. Останнє відео оприлюднено 1 жовтня 2023 року. Більше жодних постів не з’являлося.

З Аксельродом давно не бачили разом