|
23.03.2024 12:48

Стало відомо, як саме Сергій Притула мав завершити кар’єру: “Чіпляю бутси на цвяшок, і йду з телебачення”

Відомий волонтер та громадський діяч Сергій Притула довгі роки присвятив телебаченню. З початком повномасштабного вторгнення чоловік відмовився від кар’єри на телеекранах. Виявляється залишити професію він планував задовго, а епічну крапку хотів поставили після виходу програми “Форт Буаяр”, яку полюбив ще у дитинстві. Про свої плани, яким не судилося здійснитися, Сергій розповів Жені Яновичу на проєкті “20:23”.

Сергій Притула розповів, як планував завершити свою телевізійну кар’єру

Чоловік зізнався, що “Новий канал” планував знімати продовження легендарного шоу ще у 2020. Проте, виникли певні проблеми. Спочатку на шляху команди став коронавірус, а потім повномасштабна війна. Проєкт так ні не був відзнятий, хоча й мав би чималу популярність в українського телеглядача.

“Для мене це була просто істерика. Тому що усе ж, як і частина людей, які тут росли на програмі “Підйом” чи “Хто зверху?”, я ріс на шоу “Форт Буаяр”. Провести його це була велика мрія”, – розповідає Притула.

Притула розповів, як планував завершити свою телевізійну кар’єру

Сергій повідомляє, що хотів, щоб саме “Форт Буаяр” став фінальним проєктом у його телевізійному житті. Чоловік планував, дозняти декілька відомих проєктів на Новому та стати ведучим для пригодницького шоу. Він ріс на цій програмі та мріяв про участь у ній. А після, хотів “повісити бутси на цвях” та піти. Проте, не склалося. Мордор змінив плани багатьох людей й знаменитості не стали винятком.

Зараз Сергій працює на перемогу та б’є всі рекорди по зборах на потреби ЗСУ. Він зміг досягти значного успіху не тільки як телеведучий, а і як громадський діяч.