25-річна дружина музиканта Романа Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття: “Підозра, що кіста”

Дружина переможця проєкту "Голос країни" Іванна Сасанина поділилася повідомила підписників про погіршення стану свого здоров'я. Жінка розповіла, що її турбує.

Дружина співака Романа Сасанчина, Іванна, зізналася, що стала відчувати погіршення стану свого здоров’я. Особистими спостереженнями жінка поділилася у своїх Instagram-сторіс. За словами блогерки, проблеми стосуються здоров’я жіночої статевої системи. Тому, вона не стала відкладати це питання та звернулася до лікарів для обстеження. Сама жінка припускає, що у неї могла утворитися кіста. З такою проблемою жінка вже стикалася після народження донечки.

“Ми себе почуваємо так, ніби усю ніч таскали міхи по 60 кілограмів. Взагалі не виспані. Зараз до речі збираюся йти на УЗД. В мене затримка уже місяць і в мене підозра, що в мене знову кіста”, – розповіла блогерка.

Іванна Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття
Іванна Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття

Крім того, Іванна пожалілася на болі в кістках. За словами жінки, декілька днів її мучать болі та сильно крутить суглоби, так, що блогерці складно спати та навіть сидіти. Тому, вона придбала колаген та сподівається на покращення самопочуття.

“Купили Лізі лялю, а мамі колаген, бо в мене страшно болять кістки. Ноги крутить, коліна крутить”, – поділилася Іванна.

Іванна Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття
Іванна Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття

Про результати своїх обстежень вона змовчала. Наразі, Іванна пройшла УЗД та здала аналізи. Жінка пообіцяла розповісти всі деталі після того, як сама точно дізнається діагноз. Крім того, вона зазначила, що зараз проходити обстеження та лікуватися дуже дорого, тому побажала всім міцного здоров’я та порадила піклуватися про себе.

“Дорого дуже оглядатися. УЗД – це дуже дороге задоволення. Бажаю вам усім міцного здоров’я і щоб вам не прийшлось йти лікуватися”, – підкреслила Сасанчина.

Іванна Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття
Іванна Сасанчина розповіла про погіршення самопочуття

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.