|
02.04.2024 17:20

“Це було щодо моєї дитини”: оперна співачка Олена Гребенюк розповіла про залаштунки відомого шоу “Супермама”

Оперна діва Олена Гребенюк стала однією з учасниць першої четвірки другого сезону реаліті-шоу “Супер Мама”. Вона поділилася деталями зйомок та розкрила таємниці залаштунків шоу під час інтерв’ю для проєкту “Наодинці“.

Олена зізналася, що некомфортно відчувала себе під час зйомок у її квартирі. Щобільше, через постійний тиск та звинувачення, вона хотіла припинити шоу та розірвати контракт з СТБ. Гребенюк впевнена, що знімальна група використовувала некоректні методи роботи та намагалися виставити бабусю родини деспотом. Втім, зважаючи на епізод, що вийшов, їм це вдалося.

“Коли проходили зйомки в моєму домі і всі разом ми їли, що мама приготувала, і були певні події, я сказала прямо в кадр: “Зараз забираю контракт і ми на цьому закінчуємо. Ще зараз хтось скаже і на цьому все”, – розповіла співачка.

Олена Гребенюк розповіла про залаштунки шоу Супермама

За словами жінки, вона терпіла таке ставлення через власну мотивацію. Що саме привабило жінку до участі у шоу, вона не повідомила, проте обмовилася, що це пов’язано з її власною дитиною.

Особливо, жінку обурила частина з Карпачовим. На думку Олени, її спеціально намагалися вивести на сльози. Психолог Дмитро Карпачов маніпулював співачкою, виставляючи її життя жахливим. Проте, Гребенюк не піддалася на провокацію.

“Я сказала: “Якщо ви хочете, щоб я заплакала, я заплачу, у мене тут п’ять камер. Я буду посміхатися доти, доки я не дозволю собі розплакатися”, – згадує Олена.

Олена Гребенюк розповіла про залаштунки шоу Супермама

Також, співачка розповіла, що через проєкт її молодша донька близько року переживала депресію. 15-річна Ліза відчувала повну апатію до оточення. Втім, зірка заспокоїла, наразі у донечки все добре, вона займається спортом та співами, а також навчається на IT-спеціальності у коледжі.