Лідія Таран вирішила зробити собі незабутній подарунок до свят: отримала аж два

Телеведуча Лідія Таран любить похизуватися інтер'єром нової квартири і поділитися історією появи ледь чи не кожного елемента.

Цього разу у зірки “1+1” справді є привід для радощів, адже вона отримала частинку свого дитинства.

Вона розповіла, що у їхній маленькій квартирі висіла велика карта світу, яка була для них з братом найкращою розвагою. Вони могли годинами на неї дивитися. Вона стала для них і телевізором, і соціальною мережею, і, навіть, ігровим полем.

Лідія Таран пригадала, що вони з братом часто загадували один одному знайти на карті острів або місто, або річку. Зараз ведуча розуміє, що це була найкраща розвага та найкращий метод навчання від її батьків.

А от сусіди, бачачи у них на стіні гігантську мапу світу здивовано цікавилися невже у родини немає грошей на шпалери, що вони повісили карту.

А зараз Лідія Таран розглядає ту саму мапу, але вже з висоти пташиного польоту, адже часто подорожує літаками. До того ж їй подобається відвідувати різні країни і ведуча саме починає планувати нові маршрути, аби було куди їхати, коли відкриють кордони.

Проте любов до карт у неї лишилася і вона вирішила зробити собі подарунок до свят і тепер у неї висить велика дерев’яна мапа.

Ведуча поділилася, що вже встигла відмітити літачками місця, де побувала і отримала стимул подорожувати.

Крім цього телеведуча показала у соріз як саме їй встановлювали цю мапу. Для цього до неї прийшов симпатичний юнак, який за кілька годин перетворив порожню стіну на стіну з її дитинства.

Лідія Таран отримала частинку дитинства
Лідія Таран отримала частинку дитинства

Зауважимо, що такі карти стають дуже популярними у зірок шуо-бізнесу.

Приміром, така сама мапа прикрашає бібліотеку у квартирі Ольги Фреймут і займає всю стіну домашнього кабінету мандрівника Дмитра Комарова. Про що написали прихильники Лідії таран у коментарях до допису.

Як на таку красу відреагувала донька Лідії Таран Василина поки не відомо, а от прихильникам такий елемент декору дуже сподобався. І вони зазначили? що з різних причин хотіли б і собі таку.

При чому причини було пов’язані зі спогадами дитинства або дітьми, які цікавляться світом і для розвитку яких ця карта стане справжньою знахідкою.

Схожі статті

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?

57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Відомій співачці Аллі Пугачовій виповнилось 75 років та вона отримала безліч привітань від зірок, зокрема від української акторки Ольги Сумської: як це було?

Дмитро Коляденко розкрив таємницю про взаємини з Іриною Білик: “цього” у зірок немає вже давно

Знаменитий український телеведучий те що в мене Дмитро Коляденко дав ексклюзивний коментар на рахунок стосунків з Іриною Білик, вразивши правдою про деталі.