|
13.04.2024 15:55

Няня дітей Максима Галкіна і Пугачової зізналася, як зірки вивели її на емоції: “Мені було важко. Я плакала”

Як відомо, Максим Галкін та Алла Пугачова ведуть розкішний образ життя, ні в чому собі не відмовляють, і, звичайно, намагаються дати своїм дітям все найкраще.

Судячи за публікацій зіркового сімейства, складається враження, що вихованням дітей здебільшого займається саме Максим. Він неодноразово публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram різноманітні відео, на яких показував, як навчає двійнят французькій мові, показує їм світ, слідкує за їхніми манерами, а також допомагає проявляти таланти.

Алла Пугачова у такі моменти здебільшого залишається в тіні. Хоча Максим зізнається, що вона обожнює дітей, і так само багато часу проводить з ними разом. Просто співачка не хоче афішувати ці речі.

Няня дітей Максима Галкіна і Алли Пугачової зізналася, як зірки вивели її на емоції

Няня дітей Максима Галкіна і Алли Пугачової зізналася, як зірки вивели її на емоції

Звичайно, величезний персонал, який працює на родину завжди залишається поза кадром, тому у користувачів не складається враження, що Максим та Алла живуть зовсім не так, як інші сім’ї. Однак, нещодавно няня дітей зірок далеко розумний коментар, в якому поділилася своїми спогадами на рахунок своєї роботи в їхньому будинку.

Виявляється, до робітниці в родині ставилися дуже добре, і жодних проблем зірки на створювали, однак їй і без цього вистачало тиску та відповідальності. Жінка зізнавалася, що дуже боялася, так як люди впливові, і хоча Ліза, за якою вона слідкувала, не створювала навіть метушні, героїні нашої статті було тривожно за дитину. Мовляв, якщо щось станеться, буде неймовірно важко.

“Але щоразу, коли Ліза засинала, мене не залишала думка: “Якщо, не дай боже, з дитиною щось трапиться, доведеться відповідати перед усією країною”. Дивишся, як вона спить, як повернулася. За дитину зі звичайної сім’ї теж переживаєш, а тут подвійна відповідальність…” — говорила вона у розмові з журналістами.

На щастя, роботою були задоволені обидві сторони: і сама нянька Валентина, яку зустріли дуже дружелюбно та привітно, і батьки Лізи та Гаррі.