“11 калорій”: донька Пугачової та Галкіна вже зараз знає, як правильно тренуватися – артистка від Бога

Відомий гуморист, пародист, шоумен Максим Галкін показав архівне відео своєї артистичної доньки Лізи в її 5-річному віці, де дівчинка своєю грою на камеру зачарувала публіку зіркового батька.

Не вірте стереотипам навколишнього середовища, краще вірити в знаки долі, яка неодмінно підкаже правильність рішення, яке переховується у вашому серці. Зірка гумору Максим Галкін наразі так палко кохає 74-річну Примадонну Пугачову, доводячи всім, хто зневірився – справжнє кохання існує.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми були помічені в аеропорту
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми

Свій зірковий шлюб, нашуміла пара шоу-бізнесу уклала в далекому 2011 році, тому всі ці роки подружжя не розлучалося ні на мить, лише по своїм робочим питанням. Наразі у зв’язку з війною, співачка та гуморист проживають в Ізраїлі з дітьми, покинувши росію, через воєнні дії на території України. Гідність та честь стали вищими, аніж пропаганда російської влади.

Донька Пугачової та Галкіна вже зараз знає, як правильно тренуватися

У новому, опублікованому архівному відео, яке представив шоумен Максим Галкін, показав всю чарівність маленької доньки Лізи, адже талант акторської гри в кожній нотці розповіді відчувався, як тільки дивишся на неї та її харизму.

Ліза в жартівливій формі дала поради, як правильно худнути в домашніх умовах і показала результат на собі – мінус 11 калорій, а ще футболку, яка стала вільного силуету на її тілі після фізичних навантажень на тренажері.

“Терміново на тренажер! Підвищена ефективність – за тренування мінус 11 калорій. Лізі на цьому відео 5 років”, – зазначив Галкін.

Дівчинка розповіла про ефективність схуднення й посміхалася на камеру телефону у відео, а далі додала ще більше акторської гри, як тільки зрозуміла, що її знімають. Можна стверджувати, що в Максима та Алли росте майбутня артистка великої сцени, яка стане гордістю для зіркових батьків.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала, як треба одягатися вдома: фото розкішного образу і рецепт сніданку від Холостячки

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше показала, як вона насправді виглядає вдома, а також продемонструвала, як готує на своїй кухні.

Його тепер не впізнати: який вигляд зараз має візир султана Сулеймана Ібрагім Паша з “Величного століття”

13 років тому Окан Ялабик став справжньою зіркою турецького кінематографу, і довго тримався на п'єдесталі. На його рахунку велика кількість робіт, але пам'ятають його як Ібрагіма.

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.