“У мами останній концерт, і все! Мама вільна”: Максим Галкін привітав Аллу Пугачову з 74-м днем народження

Легенда радянської естради Алла Пугачова відсвяткувала свій 74-й день народження. Як привітали співачку її чоловік Максим Галкін та діти Ліза та Гаррі?

Свого часу Аллі Пугачовій та Максим Галкіну вдалося зробити неможливе — довести публіці реальність та непідробність свого кохання. Коли між ними тільки починали зароджуватися почуття, публіка і подумати не могла, що ці взаємини переростуть у бурхливий роман.

Олег Панюта розсекретив, чому Алла Пугачова мовчить про війну
Алла Пугачова святкує 74-й день народження

Коли ж молодий Максим Галкін та заміжня Алла Борисівна повідомили про любовні стосунки гумористу не повірили. Чоловіка підозрювали у бажанні нажитися на легенді радянської естради і навіть приписували йому нетрадиційну орієнтацію, яку він начебто приховував через шлюб з Примадонною.

Алла Пугачова святкує 74-й день народження

Але минали роки, а родина коміка та його обраниці ставала все міцнішою. Зіркова пара стала батьками. Для своєї коханої Максим Галкін збудував величезний замок у Підмосков’ї, на який витратив колосальні гроші. Тим часом артистка повністю вийшла на пенсію і погоджується виступати лише на корпоративах за декілька сотень тисяч доларів. Окрім цього раніше з’являлась інформація про серйозні проблеми зі здоров’ям артистки, зокрема з голосовими зв’язками.

З часом аудиторія звикла до думки про різницю у віці Алли Борисівни та Максима. Хоча й досі у знаменитостей є хейтери, які активно критикують саме цей параметр у їхній родині. Але Галкін не втомлюється нагадувати світу, як любить свою дружину.

Нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який створений з нарізки різноманітних виступів артистки. У дописі до публікації Максим публічно зізнався дружині в коханні. Підписники гумориста до єдналися до привітань.

Нагадуємо, 24 лютого минулого року Максим Галкін підтримав Україну та заявив про свою антивоєнну позицію. Наступного дня стало відомо, що гумористи забрав родину та покинув Російську федерацію. Протягом року сім’я живе в Ізраїлі. Раніше Алла Пугачова неодноразово говорила, що не планує емігрувати. Однак, серйозні ускладнення у стосунках Примадонни з владою дали плоди і зіркова родина залишається у своїй садибі в Кесарії.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?